Kara Ekmek... DAVETSİZ MİSAFİR!

Kara Ekmek... DAVETSİZ MİSAFİR!

Kara Ekmek, 34. bölümüyle 4 Aralık Cuma saat 20.00`de ATV`de...

34.Bölüm Özeti:

Asiye ve Çetin balayına gitme hazırlığındadır. Tam bu sırada kutlama hediyesi olarak gelen mezar taşı adeta bomba etkisi yaratır. Üzerinde ölüm tarihi olarak, evlendikleri gün yazmaktadır.  Asiye ve Çetin’in korkuları gittikçe büyürken, Selen’in yaşadığını bile düşünmeye başlarlar. Yaklaşmakta olan tehlike artık bütün Belenoğlu ailesini tehdit etmektedir.

Çiçek’in Asiye’nin gerçek çocuğu olamadığını öğrenen Taylan ve Çetin, bu olayın peşine düşerler. Düğümü Aslan ve Fatma’nın çözeceğini düşünmektedirler. Fakat olaylar Taylan’ı beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya bırakır.

Salim’lerin eve kiracı olarak yerleşmesi, Pervin’i delirtir. İnatlaşmayla başlayan büyük kavga, yerini feci bir sona bırakır.  Salim’in dünyası adeta başına yıkılmıştır. Ekmek teknesinden olmuş, tefeciyle karşı karşıya kalmıştır.

Yaşadıklarına rağmen umudunu kaybetmeyen Mine, babasına destek olma çabasındadır. Aslan yaptığı sürpriz bir hamleyle Mine’nin kalbini kazanır. İkilinin yakınlaşması Pervin’in dikkatinden kaçmaz… Çevirdiği entrikayla olayların fitilini ateşler.

Asiye ve Çetin, içinde bulundukları durumun gizemini çözmeye çalışmaktadırlar. Ansızın gelen biri, kuşkularını bambaşka bir noktaya çevirir. Hiç tanımadıkları bu kişi, ikisinin de hayatını alt üst edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.