KARANTİNA DÖNEMİNDE BOŞANAN ÜNLÜLER!

KARANTİNA DÖNEMİNDE BOŞANAN ÜNLÜLER!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle milyonlarca insan, aylar boyu ev karantinasında kaldı. Bu süreç bazı çiftlere iyi gelirken bazılarının aralarındaki iplerin tamamen kopmasına neden oldu.

Tüm dünyada boşanma davalarının sayısı artarken bu durumdan nasibini Türkiye'de aldı. Karantina sürecinde ünlü çiftlerden birer birer boşanma haberleri gelmeye başladı.

İşte pandemide yollarını ayıran çiftler...

BÜLENT EMRAH PARLAK – BURCU GÖNDER

Oyuncu çift Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder, 2015 yılında nikah masasına oturmuş, bir yıl sonra da kızları Lisa’yı kucaklarına almıştı.

Burcu Gönder, eşinin psikolojik ve ekonomik şiddetine maruz kaldığını söyleyerek boşanma davası açtı ve korunma talebinde bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, Bülent Emrah Parlak’ın öfke problemi olduğunu ifade eden Burcu Gönder, eşinin tektaşını dahi sattırıp, parasını elinden aldığını söyledi.

EMRAH – SİBEL ERDOĞAN

16 Haziran 2014 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Emrah ve Sibel Kirer, evliliklerini iki çocuklarıyla taçlandırmıştı.

2014’te oğulları Elyasa, 2017’de de kızları Eleysa’yı kucaklarına alan çift, Bodrum Aile Mahkemesi’nde açılan bir davayla boşanmaya karar verdi.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar veren ikili, dosyaya gizlilik kararı aldırdı.

pandemide_boddanan_unluler.jpg

İSMAİL HACIOĞLU – DUYGU KUMARKİ

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, dört yıl önce evlendiği Duygu Kumarki ile geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Bir kızları olan çift, Beykoz Adliyesi’nde yapılan duruşmayla tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Bir süre daha aynı evde yaşayacaklarını söyleyen Duygu Kumarki, “Karı koca olarak ayrılsak da, anne baba olarak her zaman yan yanayız” şeklinde açıklama yaptı.

FERİT AKTUĞ – BAHAR ÖZDOĞAN

Oyuncu Ferit Aktuğ da nisan ayında yaptığı bir açıklamayla 9 yıllık eşi Bahar Özdoğan’dan ayrılmak için mahkemeye başvurduğunu söyledi. Kararı birlikte aldıklarını belirten Aktuğ, boşanma gerekçesini ‘fikir ayrılığı’ olarak açıkladı.

SEDA TOSUN – EYMEN ADALI

1,5 yıl önce hayatını müzisyen Eymen Adayı ile birleştiren Seda Tosun, eşinden boşanmak için dava açtı. Şiddet gördüğü iddialarıyla ilgili konuşmayan oyuncu, “Ayrılık kararını ben verdim. Bir an önce bitmesini istiyorum” dedi.

MURAT EKEN – GİZEM ÖNEN

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla tanınan oyuncu Murat Eken, dört yıllık eşi Gizem Önen’den ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde anlaşmalı olarak boşanan çiftin çocuğu yok.

BENAN – ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU

Cemiyetin yakından tanıdığı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sunucu Ece Erken’le yasak aşk yaşadığı ortaya çıkınca eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu tarafından terk edilmişti. Eşini barışmaya ikna edemeyen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ay İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nde yapılan duruşmayla tek celsede boşandı.

OYLUM TALU - METHİ BENGİSU

Ünlü sunucu Oylum Talu'nun 2013 yılında evlendiği Methi Bengisu ile yollarını ayırdığı, çiftin boşanmaya karar verdiği nisan ayında basına yansımıştı.

GÖZDE DURU – GÖKÇE BELGE

'Beni Affet' dizisiyle şöhreti yakalayan Gözde Duru da, temmuz başında yapılan bir duruşmayla; beş yıldır evli olduğu Bursalı iş adamı eşi Gökçe Belge’den boşandı.

 

 

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.