Kaybolan Çiçenler... KAÇIRILAN ŞEREF BEBEĞİ BULDU..!

Kaybolan Çiçenler... KAÇIRILAN ŞEREF BEBEĞİ BULDU..!

Fox'ta her sabah saat 10.00'da yayınlanan “Kaybolan Çiçekler”, 9 Haziran 2016'dan beri baba Ümit Lekesiz tarafından kaçırılan Şeref bebeği 10 ay sonra annesine kavuşturdu.

Fox'ta her sabah saat 10.00'da yayınlanan “Kaybolan Çiçekler”, 9 Haziran 2016'dan beri baba Ümit Lekesiz tarafından kaçırılan Şeref bebeği 10 ay sonra annesine kavuşturdu.

Kocası Ümit Lekesiz tarafından kaçırılan 2,5 yaşındaki oğlu Şeref'i 10 aydır göremeyen anne Gülçin Lekesiz'in özlemi 'Kaybolan Çiçekler' sayesinde dindi.

Canlı yayında Dede Şeref beyin evine giderek 10 aydır görmediği yavrusuna kavuşmanın arzusuyla bekleyen anne Gülçin Lekesiz ve oğlunun kavuşması herkesi sevinç gözyaşlarına boğdu. Böylece Kaybolan Çiçekler 68 programda 26 kayıp çocuğu özlem ve umutla bekleyen ailelerine kavuşturmuş oldu.

1 AYDIR KAYIP

Kaybolan Çiçekler 1 aydır kayıp olan Ceren Kopar’ın da izini sürmeye devam ediyor.

Lise 2. sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Ceren Kopar, 20 Mart sabahı her zamanki gibi okula gitmek için hazırlanıp evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Ceren'in kaybolmasıyla ilgili "Kaybolan Çiçekler" programına başvuruda bulunan anne Demet Kopar ve baba Dursun Kopar kızlarının bulunması için çağrıda bulundu. 

2 GÜN ÖNCE VEDALAŞTI

"Kaybolan Çiçekler" programında kızlarını arayan anne ve baba Ceren'in arkadaşlarını tanımadıklarını dile getirdi.

Kızlarının yaşadıklarıyla ilgili ailenin bilgi sahibi olmaması ünlü sunucu İnci Ertuğrul'u şaşırttı. Programa bağlanan Ceren'in arkadaşları genelde sakin yapıda bir insan olduğunu ve kaybolmadan 2 gün önce onlarla vedalaştığı söyledi. Ceren'in abisiyle 2 yıldır konuşmadığını ona abisinin evde kavga esnasında bıçak çektiğini olanlar karşısında canına kıymayı düşündüğünü de sözlerine ekledi.

SOSYAL MEDYA KURBANI MI ?

Ankara Eryaman’da yaşayan ve 20 Mart'tan bu yana kayıp olan Ceren Kopar'ın 19 Ocak günü Facebook üzerinden Feyza isimli sosyal medya arkadaşına “Beni öldürecekler” yazdığı ortaya çıktı. Feyza'nın kim öldürecek, neden öldürecek sorularına Ceren; “yapacaklar, ciddiyim”, “canımı yakacak çok kötü” yanıtlarını verdi. Ancak Feyza'nın tüm ısrarına rağmen kimin kendisini öldürmek istediğini söylemedi. Feyza bu genç ile internet üzerinden görüştüğünü, gencin Ceren’den haberi olmadığını söylediğini anlattı.

CEREN'İN KAYBOLUŞUNDAKİ SIR ECE ABLA MI?

Ceren, bu yıl başından sonra Ece isimli bir kadınla sosyal medyada arkadaşlık kurdu. Annesi Demet 'e sürekli Ece abla diye anlattığı 23 yaşındaki kadın, kaybolmadan 3 hafta önce Ceren'in okuluna da gitti. Endişeli aile kızlarının kaybolmasında parmağı olabileceği düşüncesiyle soyadını ve telefon numarasını bilmedikleri Ece'den şikayetçi oldu. Tüm bu iddialar üzerine canlı yayına bağlanan Ece hanım, Ceren ile 8 Mart’tan beri konuşmuyoruz. 25 Şubat onun doğum günü çok güzel bir doğum günü geçirdi mutluydu tüm aile o gün toplanmış sonra abisi ona şantaj yapmak için kullandığı uygunsuz fotoğraflarını aileye göstermiş. Bunlar yaşandıktan sonra bana abisinin her şeyi mahvettiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.