Kazım Koyuncu...AİLESİ VOLKAN KONAK'A İSYAN ETTİ!

Kazım Koyuncu...AİLESİ VOLKAN KONAK'A İSYAN ETTİ!

Volkan Konak, katıldığı bir programda 2005 yılında kanserden hayatını yitiren Kazım Koyuncu ile ilgili anılarını anlattı. Kazım Koyuncu'nun erkek kardeşi Niyazi Koyuncu, Volkan Konak'ın anlattıklarına isyan etti.

Volkan Konak'ın seyirciyle paylaştığı üç anıya da Koyuncu'nun erkek kardeşi Niyazi Koyuncu itiraz etti.

Bir video çekip yayınlayan Koyuncu, itirazlarını tek tek sıraladı.

Günaydın'dan Hakan Uç'un haberine göre; Koyuncu, Konak'ın anlattığı olaylardaki tarihlerin gerçeklerle tutarsızlık gösterdiğini, olayların içeriklerinin tamamen saptırıldığını ve kardeşinin, anlatıldığı gibi kaba saba biri değil, kibar bir insan olduğunu söyleyip "Yeter artık" diye tepki gösterdi.

İşte Koyuncu'nun açıklamaları:"Volkan Konak'ın bahsettiği Hey Gidi Karadeniz konserlerinde ben de vardım. Konak, 'Kafamın üstünden devamlı öksürüyordu, 'Veremli misin kardeşim?' diye sordum' diyor.

Abim duracağı yeri iyi bilirdi, kibar bir insandı, kimsenin yüzüne öksürmez, eli ile ağzını kapatırdı."

"Volkan Konak, bizi derinden üzdü. Abim güya Volkan Konak'a 'Paramız var da hastaneye gitmedik mi?' demiş. Abim öyle bir cümle kurmaz.

Avrupa ve Amerika dahil birçok hastaneye raporları gitti, 6 ay tedavi oldu... 15 yıl oldu abimi kaybedeli, yaramız hâlâ açık, üzerine basıyor, ailemi çok üzüyorsun. Sevenlerine Kazım'ı yanlış anlatıyorsun, yapma! Kimse vakıf olmadığı konular hakkında konuşmasın!"

"Volkan Konak, abimin 91 yılında Rize Pazar Lisesi'nde okuduğunu söylüyor. Abim 89'da Hopa'dan ayrıldı, üniversiteyi kazanıp müziğe başladı."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.