Kemal Aslan... MÜGE ANLI'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜ..."HADDİNİ BİL!"

Kemal Aslan... MÜGE ANLI'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜ..."HADDİNİ BİL!"

Müge Anlı canlı yayında Kadın Tüccarı yerine Menajer demesi üzerine ortalık karıştı. Ünlülerin menajerleri sunucuya ateş püskürdü.

Dün ATV ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında kocası tarafından başka erkeklere para karşılığı pazarlanan bir kadının dramı konuşulurken Müge Anlı’nın RTÜK kuralları gereği söyleyemediği “P….nk” yerine “Menajer “kelimesini telaffuz etmesi başta ünlülerin menajeri Kemal Aslan olmak üzere bu mesleği gerçeğiyle yapanları harekete geçirdi…

Sözlerine “Bu mesleği layıkıyla yapan tüm arkadaşlarım adına da konuşuyorum” diye başlayan Bülent Ersoy, Emrah, Zerrin Özer, Tuğba Yurt gibi sanatçıların menajerliğini yapan  Kemal Aslan, “Müge Anlı’nın çok önemli bir konuda “P…..nk” sözcüğünün yerine kelime bulamayıp “Menajer”  lafını kullanması tüm meslektaşlarım olduğu kadar  beni de çok üzmüştür… 

Halbuki kendisi hukuk fakültesinde eğitim görmüş bir televizyoncudur.

Sayın Müge Anlı şimdi size kendim ve meslektaşlarım adına soruyorum bu durumda temsil ettiğimiz sanatçıların sıfatı sizce ne oluyor?

Sayın Müge Anlı geçmişte almış olduğunuz sunuculuk yaptığınız organizasyonlarda size iş gökten mi indi? Size de bu işleri menajeriniz getirmedi mi?

Müge Anlı’nın bu sözleri sadece Kemal Aslan değil, bu mesleği layıkıyla yapan diğer menajerleri de harekete geçirdi… İşte bunlardan bazıları;

Harun BELENKOĞULLARI (Ebru Yaşar, Sevcan Orhan ve Yonca Lodi’nin menajeri) “Yapmış olduğum mesleğe bu denli hakaret eden Müge Anlı’yı şahsım ve meslektaşlarım adına şiddetle kınıyorum…

Şenol ÇAĞLAR; (Belkıs Akkale-İzzet Altınmeşe-Ferman Toprak ve Lerzan Mutlu’nun menajeri) “”Bu ne saygıszlık ve hadsizliktir… Mesleğimize bu yakıştırmayı yapmasını böyle başarılı bir sunucuya yakıştıramıyorum.

Mert SİLİV (Fatih Ürek ve Murat Dalkılıç’ın menajeri) Yıllardır bu işi yapan çok değerli ağbilerimiz, ablalarımız oldu.

Önce çok ağır sözü pervasızca kullanınıp sonra tenzih ederim demekle olmuyor bu işler. Bu hanımefendi yılların televizyoncusu  ama resmen bizleri kadın satıcısı olarak gösterme gafletinde bulunuyor ve sonrasında da ısrarla utanmadan konuşmaya devam ediyor.

Bu olaya tek kelime ile ‘Terbiyesizlik’ diyorum…

Kadir Şeker (Tarık Mengüç, Elif Buse Doğan)  Yıllardır yapmış olduğum mesleğime densizce yapmış olan hakareti kabul etmiyorum.

Spam Babur /Cem Belevi, Ümit Sayın) Sayın Müge Anlı yıllardır şerefimizle yapmış olduğumuz mesleğimize bu denli küstahça benzetmeyi hangi hakla b,ze yakıştırıyorsunuz. Sizi kınıyorum.

Esat Kaba (Onur Akın) Onurumuzla yapmış olduğumuz mesleğe  p…k benzetmesini yapan sayım Müge Anlı haddinizi bilin. ..

Yavuz Yıldırım (Ahmet Şafak) "Menajer deyin" diye yan taraftan seslenen sevcan hanım sanırım daha çok emek vermesi lazım bu camiada.

Hadi onu geçtik, fakat yılların  tecrübesi Müge Anlı'nın "heeee doğru söylüyor" sevcan diye onaylaması programın kalitesini zaten ortaya koyuyor.

Bu tür programları izleyen kitle de zaten belli. Bu arada sanırsam kendisinin de bir menajeri var yanlış bilmiyorsam. O arkadaşın durumu daha vahim bence şu an

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.