Kenan Doğulu... İLK AÇIKLAMA GELDİ; ''ADALETE OLAN İNANCIM TAMDIR''

Kenan Doğulu... İLK AÇIKLAMA GELDİ; ''ADALETE OLAN İNANCIM TAMDIR''

Kenan Doğulu, kendi yaptırdığı test sonucunu sosyal medya hesabından paylaşarak ilk açıklamasını yaptı.

Yasaklı madde test sonucunun pozitif çıktığı açıklanan müzisyen ve yorumcuı Kenan Doğulu, kendi yaptırdığı testin sonucunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Uyuşturucu test sonucu pozitif çıkmıştı Kenan Doğuludan ilk açıklama

Doğulu, hakkında çıkan haberlerle ilgili; ''Test yaptırdım ve negatif çıktı. Gerçeği yansıtmayan bazı iddialarla adımın anıldığını üzülerek görüyorum'' ifadelerini kullandı.

''ADALETE OLAN İNANCIM TAMDIR''

İşte şarkıcının o paylaşımı:

''Bugün gerçeği yansıtmayan bazı iddialarla adımın anıldığını üzülerek görüyorum. Yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkta verdiğim ifade ve Adli Tıp Kurumu'nun incelemelerinin ardından, aynı gece kendi talebimle Sağlık Bakanlığı onaylı bir laboratuvarda idrar, kan ve saç testleri yaptırdım.

Bu testlerden ilk sonuç olan idrar analizinin beklendiği şekilde negatif çıktığını, kan ve saç analizlerinin de aynı şekilde sonuçlanacağına dair hiçbir tereddüt taşımadığımı paylaşmak isterim.

Adalete olan inancım tamdır; bu sürecin en kısa sürede netlik kazanacağına ve gerçeğin ortaya çıkacağına tüm kalbimle inanıyorum''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.