Kerem Bursin...KÖPEKLER İÇİN DE GÖRÜŞMENİN ANLAMI YOK!

Kerem Bursin...KÖPEKLER İÇİN DE GÖRÜŞMENİN ANLAMI YOK!

Oyuncu Kerem Bürsin, şimdilerde Cem Yılmaz'la aşk yaşayan eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile ilgili karar aldı. Birlikteyken sahiplendikleri iki köpekleri için ayrılık sonrası görüşen ikiliden Bürsin, "Artık görüşmeye gerek yok" dedi.

Uzun bir süre aşk yaşadıktan sonra Nisan 2019'da ayrılan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in aralarındaki bağ kopmamıştı. Birlikteyken sahiplendikleri köpekleri Orfeus ve Hectorius için görüşme kararı alan ikili, iddialara göre kopma noktasına geldi.

Takvim'in haberine göre; Kerem Bürsin, bir süredir Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ile bir araya gelmek istemediğini açıkladı.

Önceki akşam Reşitpaşa'da bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına şu yanıtı verdi:

"Sakız gibi uzamasın bu konu. Bu iş bir şekilde çözülür; köpeklerden biri onun, diğeri benim olur. Bence artık bu konuyla ilgili görüşmeye gerek yok."

serenay-sarikaya-kopekler.jpg

Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde de Serenay Sarıkaya’nın, Cem Yılmaz’la birlikteliği üzerine sorular gelmesinden sıkıldığını söylemiş ve "Artık beni bu olaya karıştırmayın" demişti.

Geçtiğimiz aylarda eski sevgilisinin yeni ilişkisi hakkında konuşan ve "Açıkçası konuya dahil olmak istemiyorum. Benimle alakalı bir konu yok. Herkes mutlu olsun, her şey güzel olsun" açıklamasını yapan Bürsin, ikiliye mutluluklar dilemişti.

Bunun üzerine Yılmaz da bu sözü Instagram'dan paylaşıp, "Bir bu kalmıştı, iyi oldu" diyerek Bürsin'e göndermede bulunmuştu.

Serenay Sarıkaya, oyuncu Kerem Bürsin ile 3,5 yıl aşk yaşamış, ikili ilişkilerini Nisan 2019'da bitirmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.