Kertenkele... YOLLARI KESİŞİYOR MU?

Kertenkele... YOLLARI KESİŞİYOR MU?

Profesyonel hırsız Kertenkele`nin `Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun` dedirten hikayesi, 24 Ekim Cumartesi saat 20.00'de 38. bölümüyle ATV ekranlarında..

38.Bölüm Özeti:

Kertenkele malikâneye gelerek farkında olmadan kendini büyük bir tehlikenin içine atmıştır. Zehra’dan intikam almaya kararlı olan Melis, Kertenkele’nin yaşadığını gizleyebilmek için her şeyi yapmayı göze alacaktır. Ünsal, Kertenkele’ye ulaşabilmek için Deli Kenan’ın peşine düşer.

Levent ise Selin’e yapacağı evlenme teklifini planlamakla meşguldür. Kertenkele, Ahmet Şimşek kimliği ile sınıfın haylaz öğrencilerine göz açtırmamaktadır ve yeni hayatında Melis ile samimi bir arkadaşlık kurmaya başlamıştır. Melis bir taraftan Kertenkele’yi Zehra’dan saklamaya çalışırken öteki yandan Kertenkele’nin ilginç tavırlarını çözmeye çalışmaktadır.

Kertenkele’nin kız kardeşi Betül’le karşılaşması Melis için her şeyin değişmesine neden olacaktır. Zehra, Melis ve Kertenkele’nin yolları bir gece kulübünde kesişince işler içinden çıkılmaz bir hal alır. 

KERTENKELE’NİN MESSİ’Sİ…

atv’nin büyük beğeniyle seyredilen “Kertenkele” dizisinin başarılı oyuncusu Timur Acar, set arasında hünerlerini sergilediği futbolla herkesin ağzını açık bıraktı.

Kertenkele dizisinin 38. bölümünün çekimlerinde kamera karşısına geçeceği anı beklediği set arasında, bekleyişi çok eğlenceli bir hale getiren ünlü oyuncu, yapmış olduğu muhteşem futbol gösterisiyle oldukça eğlenceli dakikalara imza attı.

 Profesyonel futbolculara taş çıkaran hareketleriyle seyredenleri coşturan Timur Acar, top ayağındayken yaptığı figürlerle kendisini seyredenler tarafından büyük ilgi gördü.

kertenkele_futbol.jpg

 Senaryoda rolü gereği öğrencilerle birlikte maç yapmak için halı sahaya gelen Timur Acar, çekim öncesi ısınmak için set çalışanlarıyla birlikte kısa süreliğine halı sahada maç yaptı. Sahadaki ustalığını konuşturan Acar, top ayağındayken yaptığı artistik hareketleriyle seyredenler tarafından alkışlar eşliğinde “Messi gibi çalım ustası. Aynı Messi gibi mübarek!” tezahüratlarını aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.