Kırgın Çiçekler... YETİMHANEDE YENİ HAYAT!

Kırgın Çiçekler... YETİMHANEDE YENİ HAYAT!

Yetimhanede yaşamak zorunda kalan kızların hikayesi Kırgın Çiçekler 1. bölümüyle 29 Haziran Pazartesi günü saat 21.15'de ATV ekranlarında...

1.Bölüm Özeti:

Babasını erken yaşta kaybetmiş genç bir kız olan Eylül, annesi, kardeşi ve üvey babasıyla birlikte yaşamaktadır. Ancak üvey babasının bir süredir devam eden sözlü tacizleri evdeki bütün huzurunu kaçırmaktadır.

Nihayet bir gün tacizin boyutu arttığında Eylül her şeyi annesine anlatır. Annesinin üvey babasını evden göndereceğini zannederken Eylül, kendisini yetimhanenin kapısında bulur. Annesi artık onu evde istememektedir.

Zenginlerin ışıltılı dünyasının ortasında bir yurtta hayatına devam etmek zorunda olan Eylül, bir yandan yurt arkadaşlarına alışmaya çalışırken bir yandan da üzerlerine atılan iftirayı temizlemek zorunda kalır.

KIRGIN ÇİÇEKLERE ÖZEL

JENERİK MÜZİĞİ

29 Haziran Pazartesi günü atv ekranında izleyici ile buluşacak olan Kırgın Çiçekler dizisinin müzikleri, fragmanın yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi uyandırdı.

Kırgın Çiçekler dizisinin jenerik müziği gençlerin hayranlık duyduğu Seksendört’ün solisti Tuna Velibaşoğlu tarafından özel olarak hazırlandı. Söz ve müziğin Tuna Velibaşoğlu’na ait olduğu jenerik müziğini yine Tuna Velibaşoğlu seslendirdi.

Dizi müziklerini ise Ali Otyam’ın yaptığı Kırgın Çiçekler dizisi, oyuncuları, konusu, senaryosu kadar müzikleri ile de bu yaza damgasını vuracak.

Dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.