Kızım ve Ben... GALASINA YOĞUN İLGİ!..

Kızım ve Ben... GALASINA YOĞUN İLGİ!..

Başrollerini Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu‘nun paylaştığı "Kızım ve Ben" filminin galası İstanbul Sapphire AVM'de gerçekleştirildi.

Film ekibinin yanı sıra iş, siyaset ve sanat dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı galaya 70 özel harekât polisi de aileleriyle birlikte katıldı.

Gerçek bir hikâyeden sinemaya uyarlanan filmin senarist ve yönetmenliği Murat Gürvardar, yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor. Filmin mimarı, ‘Azazil: Düğüm’ ve ‘Azazil 2: Büyü’ filmlerinden de tanıdığımız, ünlü Metafizik ve Bio Enerji Uzmanı Salih Memişoğlu, duygusallığına dikkati çektiği filmin gelirinin Dünya Şehit Çocukları Vakfı'na bağışlanacağını söyledi. 

‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu ve‘ Diriliş Ertuğrul’ dizisinin Ares karakteri Cemal Hünal’ı bir araya getiren Kızım ve Ben filmi 6 Nisan’da vizyona giriyor.

Polisiye-dram türündeki filmin yapımcısı Burak Memişoğlu, “Filmin gerçek bir yaşam hikayesi olma özelliğiyle farklı olduğunu ve Cemal Hünal'ın özel harekat polisini başarıyla canlandırdı” dedi.

Basının yoğun ilgi gösterdiği galada konuşan başrol oyuncusu Cemal Hünal,filmde severek çalıştıklarını belirterek, "Çok duygusal bir senaryo.

Hem bir aile hikâyesi hem bir polisin hikâyesi. Çok emek verdik. Benim için çok özel bir anlamı var. Gerek polislerimize atfedildiği için, gerek parçalanan ailelere ve çocukların çektiği acılara değindiği için. Samimi bir proje, umarım seyirci beğenir" diye konuştu. 

Konusu Dikkat Çekiyor

Filmin oyuncu kadrosunda Zülal Memişoğlu, Ayça Kuru, Teoman Ayık, Gizem Hatipoğlu, İskender Bağcılar, Merve Sarıtaş, Emre Özcan, Eniz Aybar, Tuncay Çağıl, Cem Cücenoğlu,ve Barış Nalbantgibi isimler bulunuyor.

Cuma Günü vizyona girecek filmin konusu ise söyle; "Doruk, varlıklı bir ailenin tek çocuğudur ve en büyük hayali polis olmaktır.

Doruk bu hayalini gerçekleştirir ve akademiden birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'la kısa sürede bir kız çocuk sahibi olurlar ama küçük Zeynep'in doğuşunun ardından Serap evi terk eder.

Kahraman bir özel harekat polisi olan Doruk hem işini hem kızının bakımını üstlenir. Nihayet kızıyla sarsılmaz bir bağ kurduklarında ise Serap geri dönecek ve herkes için zorlu bir alışma süreci başlayacaktır."

6 Nisan 2018 (Cuma) günü vizyona girecek olan ve geçtiğimiz gün (3 Nisan) galasını gerçekleştirdiğimiz sinema filmimiz “Kızım ve Ben”in başrol oyuncularından İrem Helvacıoğlu’nun galada bulunamamasından doğan polemikler üzerine yönetmen Murat Gürvardar'ın bir basın açıklaması yaptı.

DEĞERLİ BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIMIZ VE

KAMUOYUNUN DİKKATİNE! 

6 Nisan 2018 (Cuma) günü vizyona girecek olan ve geçtiğimiz gün (3 Nisan) galasını gerçekleştirdiğimiz sinema filmimiz “Kızım ve Ben”in başrol oyuncularından İrem Helvacıoğlu’nun galada bulunamamasından doğan polemikler üzerine, bu açıklamayı yapmamın zorunlu olduğuna inanıyorum. 

Öncelikle şunu belirtmek isterim; Sayın Helvacıoğlu, filmimizin ilk gösterimine, şu an rol almakta olduğu “Sen Anlat Karadeniz” adlı dizinin yoğun çekim takvimi dolayısıyla katılamamıştır (En azından bizim bildiğimiz budur). 

Bu durum hem beni hem yapımcımızı hem de filmimize emek veren tüm dostlarımızı çok üzmüş olsa da bizler, İrem Hanım’ın, büyük bir heyecan ve tutku ile rol aldığı filmimizin galasında bizimle birlikte olmak ve mutluluğumuzu paylaşmak istediğini düşünmek ve buna inanmak istiyoruz. 

Filmimizin gala tarihini iki buçuk ay öncesinden hem İrem Hanım hem de menajeri ile paylaşmamıza, yoğun dizi çekimleri nedeniyle hiçbir basın lansmanına katılmamasını anlayışla karşılamamıza, sadece galamıza katılım sağlamasının bizim için yeterli olacağını defalarca iletmemize rağmen İrem Hanım’ın, galamıza bir gün kala, katılamayacağını menajerleri aracılığı ile bizlere iletmesini ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. 

Yapımcımız ve ben, bu durumu bile anlayışla karşılayarak, kendisine yeni bir teklif götürdük. Dizi çekimlerinin aksamaması adına ve kendisine destek olabilmek için ekibimiz ile birlikte çekimlerin yapıldığı Trabzon’da yeni bir Gala düzenleyebileceğimizi ve bize en azından 2-3 saatini ayırmasının yeterli olacağını belirttik.  

Hatta ben, “Sen Anlat Karadeniz” dizisinin yönetmeni Sevgili Hocam Sayın Osman Sınav’ı bizzat arayarak, kendisinden anlayış göstermesini rica ettim.

Ancak maalesef, olumlu bir yanıt alamadım. 

Değerli Hocam’a olan saygımdan dolayı bir kez daha üstelemedim ama İrem Hanım’dan, filme emek veren tüm dostlarımız ve kendisini seven hayranları adına, Osman Hocamız ile bir kez daha konuşması ve özel izin almasını talep ettim.  

Ancak kendisi, bunu yapamayacağını belirtti ve yine taleplerimize rağmen, kendisine ait hiçbir sosyal medya platformundan galamızla ilgili paylaşım ve bilgilendirme yapmadı!

Bunun takdirini de yine kamuoyuna bırakıyorum, ancak bu durumun, emek verdiğimiz, geliri şehit çocuklarına bağışlanacak olan ve dün galada seyircimizin büyük bir beğeni ile izlediği filmimiz hakkında olumsuz düşüncelerin oluşmasına sebebiyet vermesinden korktuğum için şunu özellikle vurgulamak istiyorum:  

Sayın İrem Helvacıoğlu, filmimizin senaryosunu okuduğu ilk andan itibaren bu filmde oynamak için çok istekli olduğunu bizzat şahsıma iletmiştir. Anlaşma sağlandıktan sonra ise film çekimleri boyunca ve sonrasında çok mutlu ve heyecanlı olduğunu defalarca bizlere iletmiştir.

Ben, çok değer verdiğim başrol oyuncumdan, bu heyecanını gala sürecinde de sürdürmesini beklerdim. Ancak ne yazık ki, bunu yapmadı ya da yapamadı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.