KOCAELİSPORLULARA BÜYÜK AYIP!

KOCAELİSPORLULARA BÜYÜK AYIP!

Hayal Kahvesi’ndeki Hakan Altun konserinde Kocaelisporlu yöneticilere büyük ayıp yapıldı. Altun sahnede kendisine uzatılan Kocaelispor atkısını attı, ortalık karıştı...

Kocaeli’nin birkaç eğlence mekanından biri olan Hayal Kahvesi’nde dün akşam Hakan Altun konseri vardı.

Fantezi müziğin önemli seslerinden olan Hakan Altun’u dinlemek için Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve Kocaelispor yöneticileri de mekandaydı.

Saatler ilerledikten sonra başkan Yavuz’un masasındaki yöneticiler Hakan Altun’a Kocaelispor atkısı götürmesi için bir garson çağırdı.

Hakan Altun Kocaelispor ekibi tarafından gönderilen atkıyı reddetti. Bunun üzerine kimi yöneticiler mekana eğlenmeye geldiklerini, atkıyı görmek istediklerini ifade etti.

Kısa sürede ortalık karıştı ve konser iptal edildi. Aslen Sakaryalı olan, sık sık Sakaryaspor formasıyla poz veren Hakan Altun, mekandan süratle ayrıldı.

Konuyla ilgili Hayal Kahvesi’nin organizatörlerinden olan Doğukan Kocakurt kısa bir açıklama yaptı ve Kocaelispor yöneticilerini suçladı.

Kocakurt şöyle konuştu; “Hayatımda İlk defa sanırım, 5 yaşımdan beri gönül verdiğim renklere kırıldım , çünkü bu renkler benim bu akşam ekmeğim ile oynadı .

Sayfamızdaki değerli abilerim , kardeşlerim , arkadaşlarım beni tanırlar , ben ne bir karıncaya zarar veririm , ne bir insan kırarım ,elimden geldiğince herkese farkında olmasam da bir yararım dokunmuştur .

Bu akşam mekanımızda olan olay ile alakalı olarak açıklama yapmak istiyorum , değerli başkanımızın masasından Hakan Bey'e atkı uzatılmıştır, Hakan Bey de atkıyı boynuna asmamıştır , daha sonrasında masada bulunan bazı kişiler küfür ile atkıyı geri istemiştir ve Hakan Bey atkıyı geri masaya vermiştir, arkasından terbiyesizlikler devam edince Hakan Bey konseri sonlandırmıştır....

Hakan Bey boynuna atkıyı asmadı diye, Hakan Altun konserine ömür boyu gitmeyebilirsin, Hakan Altun kaseti - cd si almayabilirsin , bir daha dinlemeyebilirsin ancak 1000 kişin"in hakkını çalamazsın, ekmeğimiz ile emeğimiz ile oynayamazsınız...

Saygılarımla”

Kaynak:Uğur ENÇ / Kocaeli Barış Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum