KONSER BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE!

KONSER BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE!

Türk müziğinin yaşayan efsaneleri “Devler Sahnesi”nde dün gece İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktılar.

Kadroda yıllardır sahneye çıkmayan çok önemli ve usta isimler vardı. “Devlerin Sahnesinde Özlediğimiz Türk Müziği” adlı konser projesinde sahneye çıkan çok önemli ve usta isimleri izlemeye gelenler arasında pek çok ünlü sanatçı da vardı…Muhteşem konsere Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı damga vurdular.

Aralarından Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı gibi önemli isimlerin yanı sıra Türk müziğine büyük emekleri geçmiş ustalık ve hocalık sıfatları ile adlandırılacak sekiz büyük sanatçı “Devlerin Sahnesinde Özlediğimiz Türk Müziği” adlı konser projesinde bir araya geldiler. Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserde Bülent Ersoy,  Muazzez Abacı, Mustafa Sağyaşar, Ayşe Taş, Neşe Can, Kutlu Payaslı,  Ali Şenozan  ve Zekai Tunca Türk sanat müziğinin seçkin  eserlerini seslendirdiler. 

Usta sanatçıların sevgi gösterisi gecenin finaline damga vurdu. Bülent Ersoy Muzazez Abacı'ya sarılarak 'İyi ki varsın, iyi ki benim arkadaşım olmuşsun' derken, Hocası Mustafa Sağyaşar'a da kimi daha çok sevdiğini sordu.

Mustafa Sağyaşar 'Muazzez'i senden önce tanıdım , sevdim.Lakin seni de seviyorum' dedi. Bu cevap üzerine Diva Büent Ersoy 'teki bacağını da ben kıraraım şimdi' diye kahkahalar atarak hocası Mustafa Sağyaşar'a sarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.