KÖPEĞİNİZİN ÇİŞİ Mİ GELDİ? BIRAKIN MAGAZİN EKLERİNE İŞESİN!

KÖPEĞİNİZİN ÇİŞİ Mİ GELDİ? BIRAKIN MAGAZİN EKLERİNE İŞESİN!

Röportajı okuduğumda gözlerine inanamadım.. 'Yuh kere yuh' dedim sadece.. Ekranların 'cici kız'ı Özgü Namal bakın son röportajında ne diyordu?

"Gazetelerin magazin kısımlarını takip etmiyorum ve okumuyorum. Dolayısıyla benimle ilgili haberleri sadece duyuyorum ve gülüp geçiyorum."

Buraya kadar tamam! Milliyet'ten sevgili Çağdaş Ertuna'nın deyimiyle 'cici kız imajında bir sorun yok'. Cici kızların magazin sevmemesi normal.

Ama Çağdaş'ın da dediği [yani yazdığı; bakınız: Miliyet Cafe/ 29 Ekim 2008] gibi asıl magazin sevmiyorum diyenden korkacaksınız. Ünlüler çoğu zaman bunu söyler, sonra da kendileriyle ilgili çıkan bütün haberleri satır satır okurlar [Bkz: Hülya Avşar]

Hızını alamamış Özgü Namal:

"Benim KÖPEĞİM var" diye başlıyor ve devam ediyor:

"Eve yapıyor çişini. Ben onun çiş yaptığı yere koyuyorum gazetelerin magazin eklerini. O kadar benim için.."

Peki, Özgü Namal'ın bu röportajı nerede yayınlanıyor? Köpeğinin çiş yaptığı magazin eklerinden birine... Hem de ilavenin yazı işleri müdürüne...

Ertesi gün ?bırakın magazin eklerini- gazetelerimizin magazin sayfalarını sütun cm hesabı karışlıyorum, ı-ıhhhh!

MAGAZİN GAZETECİLERİ DERNEĞİ'nden tek bir satır 'KINAMA' ya da 'AYIPLAMA' yok!

Şimdi ben bu köşede desem ki;

"Benim bir KÖPEĞİM var.. Eve yapıyor çişini. Ben onun ÇİŞ yaptığı yere koyuyorum Özge'nin film afişlerini.. O kadar benim için.."

Özge Hanım ne yapar? Beni hemen mahkemeye verir!

Ama ben onu seviyorum.. "Taa 'Kurtlar Zamanı'nın avukatlığına soyunduğu günden beri seviyorum.. Taa sevgili Oktay Kaynarca'nın Tanrı huzurunda eşi yani 'yengemiz' olduğu günden beri seviyorum..

Ama bizim dernekten de bir BOYKOT kararı çıkmasını bekliyorum.. Özgü Namal'ı bir süre ekranlarımızda ve sayfalarımızda unutalım diyorum..

Çok şey mi istiyorum?

Bitmediii?

Eskişehirspor - Galatasaray maçında Fırat Aydınus'un sarı kart göstermek için çağırdığı halde yanına gitmeyen Arda'ya en ağır tepki Ahmet Çakar'dan geliyor:

Show TV'de yayınlanan '6 Pas' programında Çakar, ağzına geleni söylüyor:

İşte Ahmet Çakar'ın olay sözleri:

"Benim kart göstereceğim futbolcu KARABAŞ gibi yanıma gelecek. Ben kart göstermek için düdük çalarsam ve futbolcu arkasını dönüp giderse o benim için KÖPEKTİR.."

Çakar bununla da kalmıyor ve Oğuz Sarvan ve Skibbe'ye yükleniyor. MHK Başkanı Sarvan'a 'omurgasız' diyen Çakar, Skibbe için de 'erkek dadı', 'hırsız', 'utanmaz', 'rezil' ifadelerini kullanıyor..

Arda'nın bu sözler karşılığında "Ahmet Çakar, bana 'Köpek' diyeceğine önce 'BİKİNİ'sini giysin" dediği iddia ediliyor hepsi o kadar..

TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ, 'Köpek Davası' ile ilgili bir açıklama yapmadı. Sıkı bir gazete okuru olarak, geçtiğimiz hafta hiçbir gazetenin spor sayfasında böyle bir açıklamaya rastlamadım..

Bir sporsever olarak bırakın GALATASARAY'ı , MİLLİ TAKIM'ın usta futbolcusu, üzerinde AY-YILDIZLI forma taşıyan Arda'ya 'KÖPEK' deme cesaretini kendisinde bulan Ahmet Çakar'ın da Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından kınanmasını istiyorum..

Çok şey mi istiyorum?

Ülkedeki ekonomik sorunlar nedeniyle; yazılı ve görsel medya 'işten çıkarma' işlemlerine tam gaz devam ediyor.. Son kurbanlardan biri de '6 Pas'tı.. Son anda direkten dönü..

Show TV'de pazar geceleri yayınlanan futbol programı "6 Pas", revizyona uğradı. Melih Gümüşbıçak'ın sunduğu; Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Bülent Tulun ve Serdar Bali'nin yorumlarıyla katıldığı programın kadrosu, ekonomik kriz nedeniyle ikiye indirildi.

Gürcan Bilgiç, Bülent Tulun ve Serdar Bali'yle yolların ayrıldığı programın Melih Gümüşbıçak ve Ahmet Çakar ikilisiyle yoluna devam etmesine karar verildi..

Bilgiç, Tulun ve Bali'nin günahı neydi? Küfürlü konuşmamak mı?

Kayahan'ın bir zamanlar unutulmaz şarkılarından birinde böylediği gibi 'CANIM SIKILIYOR CANIM?'

Hem de fena halde!

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.