Korcan Yiğit... 'CENNET MEKANIN OLSUN' DİYOR!

Korcan Yiğit... 'CENNET MEKANIN OLSUN' DİYOR!

İstanbul Gecelerinin Prensi Korcan Yiğit yepyeni bir şarkı ile sevenlerinin karşısında. Sözü ve müziği yine kendisine ait türkü formlu şarkı Neşet Ertaş, Aşık Mahsuni Şerif, Selda Bağcan ve Bektaşi esintileri taşıyor.

Otoritelerden tam not alan Korcan Yiğit; Yıllardır sahnede türkü de dahil her tarzda eseri seslendiriyorum. Bir popçu olarak benden türkü istekler gelmesi elbette beni cesaretlendirmedi değil. Önceki albümlerim hep pop tarzında idi, sanat camiasından dost

bildiğim bir insandan hiç beklemediğim bir anda yediğim müthiş bir kazık sonrası bu defa ilham beni türküde yakaladı ve ona gönderme olarak bu şarkıyı yazdım.

Artık hiçbir şey için ve hiç kimse için üzülmüyorum. Onlara şarkımı armağan ediyorum, Cennet Mekanın Olsun diyorum" dedi.

Tam olarak bunun için yazılmış bir şarkı "Cennet Mekanın Olsun".

Hani biri size ızdırap olmaya başlar ya, kötü bir şey söyleyecek gibi olur, edebinizden susar, kendinizi tutarsınız ya..

İşte hayatımdan çek git demenin en güzel yolunu keşfetmiş Korcan Yiğit. Hiç beddua etmeden, kavga, patırtı olmadan yol vermenin en güzel hali.

"Azıcık git öteye, Benden uzak bir yere. Cennet mekanın olsun, Git gönlüm huzur bulsun. Cennet mekanın olsun, benden uzak dur ne olursun."

Siz de bu keyifli şarkıyı hakedenlere gönderin, yolunuza bakın diyor sanatçı.

388+ etiketi ile piyasaya sürülen şarkının düzenlemesi Cüneyt Yalmaz, klibi ise Buğra Karaçam imzalı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.