Kubat... SAHNEDE FUNDA ARAR SÜRPRİZİ!

Kubat... SAHNEDE FUNDA ARAR SÜRPRİZİ!

Kubat İstanbul'da verdiği halk konserinde şarkılarının büyük bir bölümünü hayranları ile birlikte söyledi, müzik severler hiç durmadı Kubat’ın şarkılarına oynayarak, söyleyerek eşlik ettiler.

Sahnede dünden bugüne sevilen eserlerini, Türkiye’nin her yöresini  kapsayan repertuarıyla, sahne üstünde ise Anadolu danslarından figürler sergileyerek  ve geniş müzisyen kadrosuyla tam bir etnik müzik şölenine imza atan Kubat, gösterilen ilgiden o kadar memnun kaldı ki konserini yarım saat uzatmak zorunda kaldı.

Özellikle konserinin son bölümünde YBY - Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı bir anda adeta düğün evine döndü.

Kubat’ın türkülerine halaylar çekerek eşlik ettiler…

Göz alıcı sahne ve ışık şovları eşliğinde başlayan konserin ikinci bölümünde kendisini izleyenler arasında bulunan Funda Arar’ı sahneye davet etti.

Sahnede iki şarkısın yorumlayan Funda Arar’a Kubat vokal yaparak eşlik etti.

Konser alanını çok beğendiğini ilk kez böyle bir ortamda sahne aldığını belirten sanatçı, “Aslında bu gece burada kalmak isterdim, çok güzel ve doğa ile baş başa bir ortam.

Çadırımı kurup bol bol oksijen çekmem lazım” dedi. Galatasaray’lı olduğu bilenen Kubat sahne aldığı dakikalarda Galatasaray’ın Giresun spor ile maçı olduğu için zaman zaman skoru merak edip sordu…  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.