Küçük Çiftlik Park... GAZİNO GECELERİ İLE 70`LER EĞLENCESİ!

Küçük Çiftlik Park... GAZİNO GECELERİ İLE 70`LER EĞLENCESİ!

1950`lilerde İstanbul`u kasıp kavuran Lunapark, Bebek Aşiyan ve İzmir Göl Gazinoları`nın deneyimli ekibi tarafından hazırlanan Gazino Geceleri, 70`lerin eğlencesini yaşattı.

Küçük Çiftlik Park Gazino Geceleri'nde Selami Şahin ve Öykü Gürman sahne aldı. Öykü Gürman ve Selami Şahin'i dinlemeye gelenler arasında Yavuz Bingöl de vardı. Selami Şahin, Yavuz Bingöl'ü sahneye davet etti ve iki sanatçı düet yaptı.

İstanbul cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı gecede 70'lerin eğlencesi yaşandı. Gazinocu Osman Kavran'ı anarak programına başlayan Selami Şahin'den önce sahneye Öykü Gürman çıktı.

Anason Orkestrası'nın ardından sahneye çıkan Öykü Gürman, bir buçuk saatlik sahne performansının yanı sıra kendi seçimi olan siyah renkli, sırt dekolteli, uzun ve taşlarla süslü elbisesiyle adeta ışıldadı.

11 Şubat'ta yeni albümü piyasaya çıkacak olan Öykü Gürman, gazino kültürüne uygun nostaljik şarkılardan hazırladığı 25 parçalık repertuarında İbrahim Tatlıses ve Ahmet Kaya şarkılarına da yer verdi.

Gecenin assolisti Selami Şahin Gazino Geceleri'ne özel hazırladığı repertuarla sahne aldı. Unutulmaz aşk şarkılarının sesi ve bestecisi Şahin, parçalarının yanı sıra esprileriyle de keyifli anlar yaşattı. İki saate yakın sahnede kalan Selami Şahin, enerjisiyle konukları adeta büyüledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.