Kürşat Başar... YILDIZLARLA DOLU BİR ALBÜM!

Kürşat Başar... YILDIZLARLA DOLU BİR ALBÜM!

Keşke Burada Olsaydın albümüyle müzikseverlerden tam not alan Kürşat Başar’ın yıldızlarla dolu ikinci albümü “Kaldığımız Yerden” şimdi tüm müzik marketlerde…

Kürşat Başar, son 5 yıldır müzisyen ve besteci kimliğiyle gündemde. Kendi kurduğu orkestrasıyla, ünlü solistlerle çalışan Kürşat Başar, ilk albümü Keşke Burada Olsaydın’da Sezen Aksu, İlhan Şeşen, Yaşar, Erol Evgin, Levent Yüksel, Yeşim Salkım, Ayşen, Berkay, Şenay Lambaoğlu ve Zeynep Talu gibi ünlü sanatçılarla çalışmıştı.

Albüm yayınlandıktan sonra, ülkemizde ve yurtdışında 200’ün üzerinde konser gerçekleştiren Kürşat Başar’ın yeni albümünde Ferhat Göçer, Candan Erçetin, Nükhet Duru, Soner Olgun, Nezih Ünen, Ragıp Savaş, Zeynep Talu, Ayşen, Jale, Elcil Gürel Göçtü gibi ünlü isimler yer alıyor.

Albüm, Kürşat Başar’ın yeni bestesi “Kaldığımız Yerden” ile birlikte, Leonard Cohen, Orhan Gencebay, Zülfü Livaneli, Deep Purple’ın efsane ismi Jon Lord, Nezih Ünen, Noel Molina Tejedor, Elcil Gürel Göçtü ve Şekip Ayhan Özışık gibi ülkemizin ve dünyanın ünlü müzisyenlerinin yeni ve klasikleşmiş bestelerinden oluşan rengarenk bir repertuvardan oluşuyor.

Burçin Büke’nin yönetmenliğinde, usta müzisyenlerin, tamamen canlı enstrümanlarla eşlik ettiği albüm Stüdyo Marşandiz’de kaydedildi.

Albüm’ün fotoğrafları Zeynel Abidin Ağgül tarafından, ilk klibi de Ferhat Göçer’in seslendirdiği “Sana Söz Verdim” adlı esere, Kemal Başbuğ tarafından çekildi.

 

Gazeteci, yazar ve programcı kimliğiyle tanıdığımız Kürşat Başar’ın, besteci ve müzisyen kimliğini de ön plana çıkartacak, 10 eserden oluşan, yıldızlarla dolu ikinci albümü “Kaldığımız Yerden” şimdi tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda. Albüm, LP formatında da yakında satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.