Kuşum Aydın... YENİ YİNE YEPYENİ AYDIN'DAN ÇIKA ÇIKA!

Kuşum Aydın... YENİ YİNE YEPYENİ AYDIN'DAN ÇIKA ÇIKA!

Müzik Dünyasının Fenomen Sanatçısı; Aydın "Kaymaklı Pasta" Adını Verdiği Yeni Albümünü DMC Etiketiyle Piyasaya Çıkardı...

Albüm imajı için ise ünlü  Marka Danışmanı Selim Akar’a yeni imajı ile poz veren Aydın’ın yeni imajı çok beğenildi. Aydın sosyal medya hesaplarından albümde emeği geçen Demet Akalın, Ayla Çelik, Metin Arolat ve ekibine teşekkür etti. Sanatçı dostlarının da desteğini arkasına alan Aydın’ın övgü dolu mesajlarına kayıtsız kalmayan Demet Akalın kendi twitter hesabından yeni albümü işaret ederek “Kuzum iyi olacak, güzel olacak inşallah mesajı ile destek verdi. 3 şarkıdan oluşan albümün müzik direktörlüğünü Ayla Çelik üstlendi. Sözleri Ayla Çelik ve Metin Arolat ortak imzası taşıyan ‘Çıka Çıka’ isimli şarkının, düzenlemesi Burak Buluç tarafından yapıldı. ‘Çıka Çıka’ isimli şarkının klip yönetmenliğini Mustafa Özen yaptı.

aydin-yeni-imaj-gorselleri--(1).jpg

Albümünde söz ve müziği Hülya Polat’a ait ‘Kaymaklı Pasta’ isimli  Karadeniz türküsünde, Hülya Polat ile featuring yapması ve eski bir türkü olan ‘Tombalacı Halimem’ isimli türküyü okuması, albümün en ilgi çekici detayları arasında yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.