Kutsi..."SEVGİLİLER GÜNÜ" NE ÖZEL ANKARALILARA AŞK MESAJLARI!..

Kutsi..."SEVGİLİLER GÜNÜ" NE ÖZEL ANKARALILARA AŞK MESAJLARI!..

Aşk şarkılarının sevilen ismi Kutsi, Ankara'da bulunan bir Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği “#tekaşkım” etkinliği çekilişini yaparak, 3 çifte romantik bir akşam yemeği kazandırdı.

Kısa sürede Ankaralılar’ın buluşma noktası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Sevgililer Günü’nü Kutsi’nin aşk kokan şarkılarıyla kutladı.

Mini konser ve imza gününde Ankaralı aşıklarla buluşan Kutsi, sevilen şarkılarını One Tower AVM sahnesinde söyledi. Kendisinin de bir Ankaralı olduğunu ve Başkent’i çok özlediğini ifade eden Kutsi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin de Ankara’ya çok yakıştığını kaydetti.

Kutsi’nin hayran topluluğu “Gamzeli Sendromlular”ın da hazır bulunduğu etkinlikte Ankaralı hayranları Kutsi’yle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

-“#tekaşkım” mesajları romantik yemek kazandırdı

 Çiftlere sevgilerini paylaşma olanağı sunan Aşk Kutusu ve Aşk Panosu ise sevgililerin duygu yüklü mesajlarına sahne oldu. “#tekaşkım” hashtagli tüm mesajların bir araya getirildiği Aşk Kutusu’nun çekilişini ise Kutsi yaptı.

Çekiliş sonunda “Sultan Seni Seviyorum”, “#tekaşkım ailem” ve “Tolgam Seni Seviyorum” mesajlarının sahipleri, AVM'de bulunan bir restaurant'dan romantik bir akşam yemeği kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.