Lara Surol? VİCTORİA'S SECRET'A KATILACAK İLK TÜRK MELEĞİ!...

Lara Surol? VİCTORİA'S SECRET'A KATILACAK İLK TÜRK MELEĞİ!...

Dünyanın en güzel, en çekici ve en popüler modellerinin boy gösterdiği bir defile... Ve bu organizasyonda boy gösterecek bir Türk kızı: Lara Surol...--->Bu esmer bombanın çırılçıplak fotoğrafları için TIKLAYINIZ...

Dünyanın en güzel, en çekici ve en popüler modellerinin boy gösterdiği bir defile... Binlerce modelin katılmak için can attığı bir organizasyon. Ve bu organizasyonda boy gösterecek bir Türk kızı: Lara Surol. Lara, dünyanın gündemine oturmadan önce huzurlarınıza çıkıyor. İşte sadece Esquire'da yayınlanan röportajdan bir bölüm?

-Hakikaten nedir bu Victoria's Secret hadisesi... Ciddi ciddi Adriana Lima'yla filan aynı podyumda mı yürüyeceksin yani? Nasıl gerçekleşti bu?

"-Bana Victoria's Secret'tan teklif geldi; yani onların mankeni olmak için herhangi bir çaba göstermedim ya da görüşme talep etmedim. Paris'te "World Models" modellik ajansına bağlı çalışıyorum. İtalya'daki ajansım da onlar. Victoria's Secret, yeni dönem için yeni yüzler, yeni modeller arayışı içindeydi. Ajansımla görüşme yaptıkları sırada tesadüfen "set-card"ımı görüyorlar ve kim olduğumu, nereli olduğumu soruyorlar. Ajansımın yetkilileri, Türk olduğumu söylediğinde inanamamışlar. Bir Türk kızının bu fizikte ve bu seksapelde olması onları şok etmiş. Yüzümü çok ilginç bulmuşlar ve fiziğime bayılmışlar. Onlarla görüşmek isteyip istemeyeceğimi sormuşlar..."

-Defile tarihine kadar formunu koruyamazsan kadro dışı bırakılabilirmişsin... Bu konuda bir korku yaşıyor musun?

"-Bu sadece benim için geçerli olan bir durum değil. Şova 20 gün kala her model tekrar gözden geçirilerek, formsuz olanlar kadro dışı bırakılıyor. Victoria's Secret modellerinin her biri yıl içinde belli periyotlarla bakıma giriyor. Birçok prosedürü var yani bu işin. Sonuçta dünyaca ünlü, mükemmel profili olan bir marka ve dolayısıyla da mükemmel kızlarla çalışmak istiyorlar. Bu da onların en doğal hakkı. Kadro dışı kalmaktan korkmuyorum; çünkü şimdiye kadar formum hiç bozulmadı. Hem kalsam da bu dünyanın sonu olmaz benim için. Kariyer anlamında, gelebileceğim en tepe noktadayım zaten. "

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum