Levent Ünsal... CENAZESİ SESSİZ SEDASIZ KALDIRILDI!

Levent Ünsal... CENAZESİ SESSİZ SEDASIZ KALDIRILDI!

Tiyatro ve sinema oyuncusu, radyocu, seslendirme sanatçısı Levent Ünsal, sadece çekirdek ailesinin katılımıyla Kocasinan Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Yenibosna Kocasinan Camii'nden gerçekleşen cenaze namazının ardından usta isim ailesi Kocasinan Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Levent Ünsal'ın oğlu Alp Ünsal, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı; Merhaba, dünden beri sizler gibi inanamıyorum olana bitene. Canımın içi babam Levent Ünsal'ın cenazesi bugün Yenibosna Kocasinan Camii'nden öğle namazında kalkıp Kocasinan Mezarlığı'na defnedilecektir. Gönül isterdi ki rutin koşullarda hep beraber acımızı paylaşalım ancak içinden geçtiğimiz salgın koşullarını da düşünerek cenazeyi çekirdek ailemizin katılımıyla kaldırma kararı aldık. Anlayış göstermenizi umuyoruz. Bu kötü günleri geride bıraktığımızda babam için, bana kalırsa onun da isteyeceği gibi sahneden bir anma ve uğurlama gerçekleştireceğiz. Lütfen sizler de evlerinizde kalın. Kalben yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Bugün babamı onu nasıl anmak isterseniz öyle anın, güzel günlerde hep beraber sarılarak onu anmak dileğiyle. İyi ki varsınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.