Lider Şahin... ‘’BABAM İLE HAYALİM GERÇEK OLDU!’’

Lider Şahin... ‘’BABAM İLE HAYALİM GERÇEK OLDU!’’

Yorumcu ve besteci Lider Şahin, sözü ve müziği kendisine ait olan dördüncü projesi ‘Rezil Rüsva’yı babası Selami Şahin’in sürpriz düeti eşliğinde müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

‘Mesela’, ‘Oldu Mu?’ ve ‘Bir Tek Sen’ adlı şarkıları ile müzik dünyasında büyük beğeni toplayan yorumcu ve besteci Lider Şahin, sözü ve müziği kendisine ait olan dördüncü projesi ‘Rezil Rüsva’yı babası Selami Şahin’in sürpriz düeti eşliğinde müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Arabesk pop tarzında bir çalışma olarak dikkat çeken Lider Şahin’in yeni şarkısı ‘Rezil Rüsva’nın düzenlemesini Febyo Taşel üstleniyor.

Projede Fatih Ahıskalı, Baki Kemancı, Caner Güneysu, Birkan Şener, Cengiz Ercümer, Bülent Ay ve Fatih Ertür gibi değerli birçok müzisyen bulunuyor.

KLİPTE AİLESİ VE YAKIN DOSTLARI İLE AYNI MASADA!

İstanbul Sarıyer’de Hünkar Suyu Kasrı’nda Bedran Güzel yönetmenliğinde çekilen klipte Lider Şahin, ailesi ve yakın dostları ile bir araya geliyor.

Lider Şahin, babası Selami Şahin, kardeşleri Emirhan ve Meryem İrem Şahin başta olmak üzere yakın dostları Mehmet Turgut, Suzan Şen, Gökhan Güldağ, Nur Güldağ, Yalın Cengiz ve İpek Bağrıaçık ile kamera karşısına geçiyor.

HAYALİM GERÇEK OLDU!

Yeni şarkısı ‘Rezil Rüsva’ için bir hayalin gerçekleştirdiğini ifade eden Lider Şahin, projesi hakkında şu sözleri kaydediyor;

‘’Rezil Rüsva’nın okuma kaydını bitirdiğim gün stüdyoya babam geldi. Şarkıyı dinledi ve çok beğendi.

‘Benimle okumak ister misin?’ diye sordum. ‘Seve seve’ yanıtını verdi ve şarkının finalindeki o muhteşem imzasını attı.

Febyo Taşel’in sihirli dokunuşuyla da şarkımızın kayıtlarını tamamladık. Çok mutluyum!’’

Projenin kapak görseli Erdem Aydın’a, basın görselleri ise Erdem Şirin’e ait.

Kapak tasarımı Berkcan Okar imzası taşıyor. Usta yönetmen Bedran Güzel’in on iki saatte çekimini tamamladığı klibin görüntü yönetmenliğini ise Fırat Lita Sözbir gerçekleştiriyor.

Lider Şahin’in yeni şarkısı ‘Rezil Rüsva’, Lider Entertainment etiketiyle 11 Mart Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.