Linet... HARBİYE'Yİ SESİYLE İNLETTİ!..

Linet... HARBİYE'Yİ SESİYLE İNLETTİ!..

Türk Müziğinin sevilen ismi Linet dün akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde hayranları ile ilk kez bir araya geldi.

22 yıllık sanat hayatının ilk Açıkhava konserini veren başarılı sanatçı Harbiye’de hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Bu gece için özel olarak hazırlanan Linet, toplam 40 şarkıdan oluşan repertuvarını İbranice, Farsça, Arapça, İngilizce, İspanyolca, Yunanca gibi birçok farklı dilde seslendirdi.

 Harbiye Açıkhava sahnesinde dün akşam sahne alan Linet, kendisini dinlemeye gelenlere hem müzikal hem de görsel bir şölen yaşattı.

Sesi, sahne kostümleri, şarkıları için hazırladığı dans koreografileri ve sürprizleri ile Harbiye’de unutulmaz bir konsere imza atan Linet, bir an olsun düşürmediği sahne temposuyla izleyenlerden tam not aldı.

BU GECENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ

Konserinin ilk bölümünde peşpeşe duygusal şarkılar seslendiren başarılı sanatçı Linet, ‘’Bu gecenin adı belli oldu. Bu gecenin adı sevgi… Bu gecenin adı barış… Bu gecenin rengi ise Türkiye’min bayrağının renkleri kırmızı beyaz…’’ sözleri ile büyük alkış aldı.

EN BÜYÜK HAYALİNİ ANNESİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ

5 yaşından beri annesi ile şarkı söyleyen Linet, konserinin ikinci bölümünde sahneye annesi ile çıkarak seyircilere büyük bir sürpriz yaşattı. En büyük hayalinin bu sahnede yer almak olduğunu ve bu anı annesi ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Linet, “bu an bizim için unutulmaz bir an olacak” dedi. Seslendirdikleri şarkıların ardından annesini sahneden elini öperek uğurlayan Linet, duygu dolu anlar yaşadı.

6 DİLDE SÖYLEDİĞİ ŞARKILARA ORYANTAL DİDEM EŞLİK ETTİ

Konserin bir bölümünde şarkılarını 6 farklı dilde söyleyen Linet’e konserin bu kısmında kıvrak danslarıyla Oryantal Didem eşlik etti. Seyircilerden büyük alkış alan anlardan sonra Oryantal Didem; “ Ben bu sahnede daha önce İbrahim Talıses ve Sibel Can ile dans ettim. Çok şükür hep büyük sanatçıların büyük seslerin arkasında yer aldım. Linet’te bence büyük bir ses ve gerçekten bir dünya starı” dedi.

“BU AKŞAM’DAN KLİP YAPACAĞIM”

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı sanatçı; “Harbiye’deki konser görüntülerinden bir klip çalışması yapmayı planlıyorum. Eylül Akşamı şarkımızı henüz kliplendirmedik. İnşallah bu akşam canlı canlı okuduğum performansımla o şarkımı kliplendirmeyi düşünüyorum.” Dedi.

REAL MADRİD GİBİYİM

Harbiye konseri için hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Linet, tüm ekip birlikte çok çalıştık, inanılmaz bir hazırlık süreci yaşadık bu akşam yani Real Madrid ile karşı karşıyasınız diyerek espri yaptı.

FRANSA’DAN ÖZEL KUMAŞLAR GETİRTTİ

Konseri için hummalı bir çalışma gerçekleştiren başarılı sanatçı Linet, kariyerinin en anlamlı gecesinde giyeceği kıyafetlerin kumaşlarını da Fransa’dan özel olarak getirtti. Modacı Gülşah Saraçoğlu imzası taşıyan kıyafetler, toplam bir buçuk haftada hazırlandı. Harbiye Açıkhava sahnesinde hayranlarının karşısına 3 farklı kıyafet ile çıkan Linet, 5.000.000 yarı değerli taştan oluşan göz kamaştırıcı bir diğer kıyafeti ile de deyim yerindeyse gövde gösterisi yaptı.

YURTDIŞINDAN HAYRANLARI 2 ÖZEL UÇAKLA KONSERE GELDİ

Başarılı sanatçının bu özel gününde onu yalnız bırakmak istemeyen yabancı hayranları, iki özel uçakla Türkiye’ye geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.