Linet? "YAKINDA SON KULLANIM TARİHİM GEÇECEK, HALA YALNIZIM !"

Linet? "YAKINDA SON KULLANIM TARİHİM GEÇECEK, HALA YALNIZIM !"

Yeni albümü ' 4X4 ' ü piyasaya çıkaran Linet , özel hayatını anlattı : 35'ime girdim ama hayatımda biri yok . Yakında kullanım tarihim geçecek. Hayalimdeki erkek ; karizmatik sesli, sert bakışlı ve çirkin biri?

4x4 isimli yeni çalışmasıyla sahnelere geri dönen Linet , albümü ve özel hayatıyla ilgili sorularımızı yanıtladı . İşte Linet ' in açıklamaları :

-Genelde yavaş şarkıları tercih ederdiniz . Bu kez niye hareketli parçalarla müzikseverlerin karşısına çıkmak istediniz ?

"-Bu çalışmamda şarkılarım hareketli ama sözler duygusal , îlk kez albümün bütün sözleri bana ait . Ben aslında hiperaktif , sahnede kıpır kıpır biriyim . Bu nedenle , bu kez şarkılarımın hareketli olmasını istedim ."

6 DİLDE ALBÜM HAYALİ?

-Altı dilde albüm yapmayı düşünmüyor musunuz ?

"-Türkçe , Ibranice , ispanyolca , İngilizce , Yunanca , Arapça şarkı söylüyorum . Altı dilde albüm yapmayı çok istiyorum . Yıllardır aklımda ! Bu arada ben hiçbir zaman Amerika ' nın hayalini kurmadım . Her zaman Türkiye ' de meşhur olmak istedim . Olursa bir de Ortadoğu ' da meşhur olmak is terim . Çünkü ; gırtlak , ses , altyapı olarak , oralara daha yakın hissediyorum kendimi ."

-Siz kimleri dinliyorsunuz peki ?

"-Herkesi takip ederim . Çünkü ben sahnede Serdar Ortaç ' tan Ferhat Göçer ' e , Emre Aydın ' dan Tarkan ' a , Funda Arar ' dan Sezen Aksu ' ya kadar , herkesin şarkısını okurum . Benim sahnem onun için farklıdır . Bir tek Linet şarkısı olsun istemem . "

-Türkiye'de yaşayan bir İsrailli olarak , iki ülke arasında yaşanan gerginlik hakkında neler söyleyeceksiniz?

"-Yaşanan olayları , Türk - İsrail vatandaşı olarak benden daha iyi kimse bilemez . . . Türkiye'nin , İsrail'e hiçbir nefreti yok , keza İsrail'in de . . . Beni Türk milleti o kadar benimsedi ve yüreğine bastı ki ; hiçbir zaman bana yabancı muamelesi yapmadılar. Ben dünya dilini konuşuyorum, ben herkese müzikle ulaşıyorum . Bu nedenle Türkiye - İsrail arasında kültür elçisi olmak isterim . "

Bir gözlük firmasının yeni yüzü olan Linet , " 30 kilo verdim . Artık mankenlik bile yapabilirim ' diyor .

SAHNEDE GÜZELLEŞİYOR

30 ' dan fazla kilo verdim . Az ama sık yedim . Önemli olan insanın nefsini köreltmesi . . . Yoksa ' yasak ' dediğiniz zaman inadına yersiniz .

Ben şarkı söylerken güzelleşiyorum . Ben sahnede mutluyum . Benim özel hayatım aslında herkesinki gibi . . . Belki normal olmam , beni anormal kılıyor !

Gece hayatını hiç sevmiyorum . O kadar gürültülü bir iş yapıyorum ki ; az müzikli yerlere gitmek istiyorum . Şu an hayatımda biri yok ama olsun istiyorum .

KÖPEK GİBİ AŞIK OLURUM

Aşka inanırım, köpek gibi de aşık olurum. Aşksız bir hayat düşünemiyorum . Bu karşılıklı olunca da daha güzel . . . Ben evlenip yuva kurmayı , çocuk sahibi olmayı istiyorum . 35 yaşına girdim . Yakında kullanım tarihim geçecek !

Çok çocuğum olsun istiyorum . Bir taşla iki kuş olursa mutlu olurum . Ailede ikiz yok . Kendimi Gülben Ergen ' e okşattıracağım .

Hayalimdeki erkeğin ; karizmatik bir sesi olmalı . Boylu poslu ; dişleri , elleri , ayakları temiz olmalı . Kadın dedin mi ; güzel , erkek dedin mi ; biraz çirkin , sert bakışlı olmalı . Bir de fazla konuşmamalı !

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.