Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni... ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU !..

Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni... ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU !..

Bu yıl 21. düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödül Töreni 2 Haziran 2015 Salı akşamı CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

MGD Başkanı Sinan Tosun ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde, Lera Fresca ana sponsorluğunda, Şişecam Topluluğu’nun ilk global tasarım markası Nude sponsorluğunda gerçekleştirilen geceye, siyaset, televizyon, sinema, sahne ve müzik dünyasının ünlü isimleri ve gazeteciler katıldı. 

Kırmızı halı  başlayan gece, kokteylin ardından başlayan ödül töreniyle devam etti. Özge Borak ve Emre Karayel’in sunuculuğunu üstlendiği törene, şarkıcı Elif Kaya şarkılarıyla renk kattı. Show dünyasının ünlü isimlerinin birbirleriyle şıklık yarışına girdiği gecenin yıldızları ise sezon sonu final yapacak olan ‘Karadayı’ ve ‘Med Cezir’ dizilerinin oyuncuları oldu.   

Gecenin finalinde ödül alan ‘Karadayı’ ve ‘Medcezir’ dizisinin tüm oyuncu kadrosu birlikte sahneye çıkarak objektiflere poz verdiler.

Gecenin en dikkat çekici isimleri arasında yer alan Bergüzar Korel ve Serenay Sarıkaya, aldıkları ödülün ardından dostlarıyla birlikte selfie çektirdiler. 

Bu yıl MGD tarafından ilk kez verilen Türkiye'nin Marka Yüzü Ödülü ise Vestel City'nin oldu. Ödül MGD Başkanı Sinan   Tosun tarafından Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan'a takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum