Magazinkolik Özel / Erika Eleniak... PLAYBOY`A SOYUNMAK HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASIYDI!

Magazinkolik Özel / Erika Eleniak... PLAYBOY`A SOYUNMAK HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASIYDI!

Magazinkolik`in, lezzet ve keyif gezgini Özlem Mekik, Bayramın son gecesi Ziyade Fasıl`da yakaladığı seksi Playboy güzeliyle hemen dobra dobra bir röportaj yaptı.

Röportaj; Özlem MEKİK

Gençlik yıllarımın favori dizilerinden olan ''Sahil Güvenlik'' dizisinin ünlü yıldızı Erika Eleniak bu sene ikinci kez İstanbul'a geldi.

Bayramın son gecesi Ziyade Fasıl'da yakaladığım seksi Playboy güzeliyle magazinkolik okurları için hemen dobra dobra bir röportaj yaptım.

Geçen yıllara rağmen Erika güzelliğinden fazla bir şey kaybetmemiş; 43 yaşında olmasına rağmen çok daha genç gösteriyordu.

Sevgili Erika İstanbul'a tekrar hoş geldiniz. 6 ay gibi kısa bir zaman önce de sizi Türk basınında ve televizyonlarında görmüştük.Bu sefer sizi buraya getiren ana sebep nedir?

Her zamanki gibi Hollywood Prodüksiyon, Varol ve Ramiz. Geçen gelişimde onların vasıtasıyla ve bir kaç Hollywood'daki arkadaşımın tavsiyesiyle ünlü estetik cerrah Dr. Hasan Fındık'la tanışmıştım.

Kendisiyle yapmış olduğum görüşmeler sonrasında bu yaz gelerek sağlığım açısından önem taşıyan ufak bir ameliyat olmaya karar verdim ve işte buradayım. Gelecek hafta operasyon geçireceğim.Ama dediğim gibi görsel değil sağlık için yapılan bir ameliyat olacak.

Çok güzel çekici bir kadınsınız, Bunu neye borçlusunuz?

Teşekkür ederim. Sağlıklı yaşıyorum, yediklerime dikkat edip spor yapıyorum. Aslında çok basit disiplini bırakmazsanız inanın hedeflerinize ulaşabiliyorsunuz.

Sinemaya ne zaman başladınız?

Ünlü yönetmen Steven Spielberg'in büyük filmlerinden E.T. ile 12 yaşındayken başladım.

Sizi herkes hala Playboy dergisine verdiğiniz pozlarla ve Steven Seagal'la başrolleri paylaştığınız ''Kuşatma Altında'' (Under Siege) filmindeki donanma gemisindeki pastadan çıkıp dans ettiğiniz sahnelerle hatırlıyor.Bununla ilgili ne diyebilirsiniz?

Evet Playboy benim için dönüm noktasıydı,Dünyada tanınmama yardımcı oldu. Kuşatma Altında filmim ise gişede başarı yapan filmlerimden biriydi. Tommy Lee Jones,Steven Seagal,Gary Busey gibi kuvvetli bir kadroyla çalışmıştım.

Ama benim favorim 'Baywatch' bizdeki adıyla Sahil Güvenlik dizinizdi.Tam bir hayranınızdım.Pamela Anderson, Carmen Electra ve siz diziyi çok çekici ve popüler yaptınız.

Evet bunu her gittiğim yerde söylüyorlar. Dizide canlandırdığım ''Shauni McClain'' karakteri birçok kişi tarafından hatırlanıyor bu çok güzel bir duygu.

Geçen hafta, İstanbul'a gelmeden önce Amsterdam?daydınız ve sizin adınıza 'Sahil Güvenlik' partisi düzenlenmiş. Resimlerinizi sosyal medyada gördük. Yolculuğunuz nasıl geçti, neler yaptınız?

Evet, çok güzel bir organizasyondu. Hollywood Prodüksiyon ekibine teşekkür ediyorum.Çok sayıda basın ve televizyon kanallarıyla röportajlar yaptım.

Bunların arasında Playboy dergisi bile vardı. Kompleto bayan giyim firmasının katalog çekimini yapıp, City Diamonds adlı şirketin bir organizasyonuna katıldım.

Ayrıca John Beerens adlı eski bir saç stilisti arkadaşımla bir araya geldim.

Los Angeles'da neler yapıyorsunuz? Yeni projeleriniz var mı?

Los Angeles'da 7 yaşındaki kızım Indyanna ile beraber çok sakin bir yaşantı sürüyoruz. Bol bol spor yapıyorum, yoga ve yürüyüşü çok seviyorum, kitap okuyorum, evlilik üzerine yeni bir televizyon şovu projesi üzerinde çalışıyorum.

Türk yemekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Muhteşem, Türk mutfağına bayıldım. Geçen sefer de Türk yemeklerine hayran kalmıştım. Bu gece de Ziyade Fasıl?da birbirinden güzel Türk yemeklerinin tadına bakma fırsatı oldu. Helvayı çok sevdim.

İstanbul'da en beğendiğiniz yerler nereleri oldu?

Boğaz'ın o eşsiz manzarasına hayran kaldım, Kapalıçarşı?da geçen geldiğimde çok zaman harcamıştım. Çok değişik büyük bir yer. Topkapı Sarayı, Ayasofya, Yerebakan Sarnıcı görülmesi gereken muhteşem tarihi yerler.

Boğaz'daki surlar, Adalar, Kız Kulesi, Rumeli Hisarı yine muhteşemdi. İstanbul büyüleyici, büyük bir şehir, eminim ki daha görmem gereken birçok yerler var. Ve tabii ki Ziyade Fasıl, burası da artık favorilerim arasında.

Erika Eleniak'ın daha önce yayınladığımız PLAYBOY FOTOĞRAFlarını görmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.