Mahmut Tuncer... "'PARA KONUSUNDA AZRAİL GİBİYİM"!..

Mahmut Tuncer... "'PARA KONUSUNDA AZRAİL GİBİYİM"!..

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”sin konuğu ünlü Türkücü Mahmut Tuncer oldu.

Hiç bilinmeyen yönlerini Emre Saygı'ya anlatan Tuncer, ilginç cevaplarıyla programa damgasını vurdu.

“Erkeklere ait bir slogan”

Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer hakkında yapılan “Lo” ve benzeri capsler ile ilgili görüşlerini ifade etti:  “Çalışıyor gençler bizim için.

Bu “lo” kelimesi Urfa şivesinde içerisinde bulunan erkeklere ait bir slogandır. Birbirlerine seslenirken “nereye gidiyorsun lo”, “hele gel lo” gibi…”cümlelerle seslenirler....

“Yürüdüğüm yerde gördüğüm yerde çekiyorum”

Başarılı türkücü “Haftada kaç gün halay çekiyorsunuz?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:  “Yürüdüğüm yerde gördüğüm yerde çekiyorum.

Dün gece tek başıma çektim. Kafam kızdıkça halay çekiyorum. Geçen gün arabaya bindim sonradan durdurdum şoförü, indim aşağı biraz halay çektim.”

“Bende yapmacık bir şey yok”

Tuncer, insanların kendisine olan sevgisini şu sözlerle anlattı: “İnsanların bizi sevmesindeki en büyük etken burada nasılsam dışarıda da öyleyim.

Bende yapmacık bir şey yok. Evde yaptığım espriyi sokakta da yapıyorum sokak yaptığım espriyi evde de yapıyorum.”

“Para konusunda Azrail gibiyim”

Ünlü türkücü para hakkında ki düşüncelerini şu cümlelerle açıkladı: Ben para konusunda Azrail gibiyimdir.

“Azrail aldığı canı geri verir mi hiç, bende aldığım parayı vermiyorum. İkimizin böyle kötü bir huyu var”

“Sevgimizin cevabını mesleğimizle vermemiz lazım”

Mahmut Tuncer “Hiç tarzını değiştirmeyi düşündün mü?” sorusunu cevapladı: “Tarzımı değiştiriyorum ama, tarzımın olduğu taraflarda oluyorum hep.

Bir etkinliğe gitmiştim halk müziği ile ilgili bir çalışma yapmışlardı. O hoşuma gitti o tür denemelere kalkışabilirim.

Gençler bizi seviyor bizde onları sevgimizin cevabını mesleğimizle vermemiz lazım.”

“Kalem alıyorum birde kağıt normal yazıyorum”

Sözleri yazarken nasıl yazıyorsunuz? Sorusuna Mahmut Tuncer’den esprili cevap: “Kalem alıyorum birde kağıt normal yazıyorum”

“Manyak köfteci”

Röportajın boşluk doldurma kısmında gelen “Gençliğim lakabım … dıydı?” sorusunda Tuncer lakabını açıkladı: “Manyak köfteciydi.

Çok iyi çiğ köfte yapardım, derlerdi. Köfteyi çok manyak yapıyor kardeşim.”

“Mutfağa çok girip çıkarım”

Mahmut Tuncer mutfak konusunda ne kadar başarılı olduğunu şu sözlerle belirtti: “Mutfağa çok girip çıkarım. Yemek yapmak içinde dört beş çeşidim vardır onları yaparım.

Çiğ köfteyi, yumurtalı köfteyi, meyhane pilavını yaparım, bunların haricinde de 60-70 çeşit yemek yapmasını gayet iyi bilirim.”

“Ehliyetim yok “

Başarılı türkücü Tuncer “Karşı şeritten gelen araca selektör yaparak radar uyarısı yapmışımdır” soruna  “Yanlış” cevabı vererek sebebini söyledi:

“Yapmadım. Niye yapmadım? Çünkü ben araba sürmüyorum ehliyetim yok. Valla ben ehliyetsiz bir ailenin çocuğuyum.”

“Galatasaray’ın gündemine geldim”

Ünlü sanatçı röportajın evet hayır bölümünde “Futbolcu olsaydım üç büyüklerden birinde kesin oynardım” sorusuna “Doğru” cevabını vererek açıklamalarda bulundu:

Gençken Urfa Spor ’un genç takımında oynarken genç milli takımda filan oynuyordum, Galatasaray’ın gündemine geldim.  Bir ara futbolcu olma isteğim vardı ama baktım erken bitiyor hayatları.

“Allah bunları ben yaratmadığım cinse dönüyor”

Mahmut Tuncer botoks ve bakım yaptıran kişiler hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Botokslu birkaç tane var tanıdığım aman yarabbi…

Allah bunları ben yaratmadığım cinse dönüyor. İnsan tabiki kendi bakmalı Allah’ın verdiği emaneti iyi koruması lazım.

İstediğin kadar ne yaparsan yap bu vücudun belirli bir yıpranış zamanı ve zemini var.

Minyon tipli insanların genelde yüz hatları ve buna benzer yerler olsun daha az yıpranırmış. Mesela Selahattin Alpay’ın da yüz hatları değişmez”

“Şimdi yeni bir projemiz var hayvanlara aş evi”

Topladığı paralar hakkında bir örnek ile sorulan “Mersin’de bir çekime gitmişsin, herkesten 20 lik 20 lik herkesten 860 TL toplamışsın. Bu topladığın paraları ne yapıyorsun?”

sorusana Mahmut Tuncer’in cevabı: “Bu topladığımız paraları ihtiyacı olan kardeşlerimize yetiştiriyoruz. Güvendiğimiz inandığımız bir yer olursa götürüyoruz yardımımızı yapıyoruz.

Şimdi yeni bir projemiz var hayvanlara aş evi yapacağız, inşallah onu da yakında gündeme getireceğiz. Bu sokak hayvanlarına yemek projemiz var.

İstanbul’da belediyelerle işbirliği içerisinde hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bizde de 2 tane köpek var bir tane de Yakup isminde papağanımız var. 60-70 tane kelime biliyor Yakup, beni gördümü “Alo”, “Efendim” diyerek beni taklit ediyor. “

“Herkes  “Lo Lo” nun ne olduğunu görecek/ Zincirli Mahmut

Yaptığı parçalarla adından başarılı bir şekilde söz ettiren Mahmut Tuncer yeni albümü hakkında sorulan soruları cevapladı ve bilgi verdi:

“11 Mayıs’ta çıktı albüm, aslında daha önce çıkarmamız gerekiyordu. Afrin operasyonu ve ortalığın alevli oluşundan dolayı ancak çıkarabildik, ama çıkarmakta zorundaydık. Tepkiler iyi şu an da albüme, aslında biz Afrin hadisesinden önce klip çekmemiz gerekiyordu.

Çünkü çıktığımızı belirten bir resim sergilememiz lazımdı.  Ama bir parçaya çekebildik, o da “Urfa Ağlar Ben Ağlarım” diye, aslında onun yerine” Lo Lo” ya çekmemiz lazımdı.

Fakat çıkması da gerekti ikisini iç içe koyduğun zaman benim laflarım ön plana çıkıyor.  Şimdi ortam sıcak bayramdan sonra kısmet olursa “Lo Lo”ya klip çekeceğiz herkeste “Lo Lo” nun ne olduğunu görecek.”

Kafanızda bir şey tasarladınız mı?

“Bitirdik kafamızda, gençlere yönelik bir klip olacak. Folklörle yeni gençlerin oynadığı rock tarzı oyunu birleştireceğiz.

Bir yerde halay çekilecek bir yerde rock gösterisi yapılacak bizde bu performansa uyup bir yerde rock tarzı giyineceğiz, bir yerde de folklör tarzı giyineceğiz.Benim niyetim taş devrindekiler gibi giyinmek.

Şapkamızı ters takacağız, zincirleri kullanacağız, adımızı “Zincirli Mahmut” yapacağız ”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.