MALATYA'DA ANNELER GÜNÜNE ÖZEL DEFİLE!

MALATYA'DA ANNELER GÜNÜNE ÖZEL DEFİLE!

9 Mayıs ‘ta Malatya’da anneler günü için yapılacak Malatya Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu’nun düzenlediği defilede ünlü tasarımcı Berrin Akyüz’ün anneler günü için tasarladığı yeni tasarımları görücüye çıktı.

 tugcearal_defile.jpg

DoubleTreeBy Hilton’da gerçekleşen ve koreografisini Best Modelin ünlü koreografı Asil Çağıl’ın yaptığı mehteşem defilede Deniz Pulaş Akkartal, Açelya kartal, Yağmur Ayaz, Tuğçe Aral, Seviye İkbal Tulgar, Jenya Krivenko, Hande Aras, Olga Fabi,  Ürün Desen, Berna Batur ve  Özlem Karaoğlu  gibi tanınmış modeller podyuma çıktı.

acelyakartal_defile.jpg

Defilenin finalinde ayakta alkışlanan modelllerle izleyenler uzun süre fotoğraf çektirdi. Toplam 50 parçadan oluşan koleksiyonda , nesneleri ve renkleri farklı ve kendine has yorumlayan başarılı tasarımcı Berrin Akyüz, zamansız tasarımlar yapmanın kendisinin başarısında büyük etken olduğunu dile getirdi.

olgafabi_defile.jpg

Anneler  gününe özel yapılan koleksiyonu tüm annelere ve anne adaylarına armağan eden tasarımcı İstanbul’da yapacağı büyük defile öncesi  de heyecanlı olduğunu dile getirdi.

denizpulas_defile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.