Manda Yuvası... GALA`DA MANDA YOĞURDU HEDİYESİ!

Manda Yuvası... GALA`DA MANDA YOĞURDU HEDİYESİ!

İlyas İlbey ve Yasemin Yalçın`ın yapımcılığını üstlendiği `Manda Yuvası` filminin galası Özdilek Park İstanbul AVM Cinetime Sinemaları`nda yapıldı.

İlyas İlbey?in yapımcılığının yanı sıra yönetmen koltuğuna da oturduğu filmde, başrolleri İlyas İlbey, Seray Sever, Eylem Şenkal ve Kemal Kocatürk paylaştı.

İlbey, film sayesinde yöredeki bir şelalenin yok olmaktan kurtulup, SİT alanı ilan edildiğini belirtip ?Bu benim kendi yöreme bir vefa borcumdur. O yörede yaşanan bir dramı mizahi dille anlatmaya çalıştık. Filmde, köylü arkadaşlar da rol aldı? dedi.

HES?lere karşıyım Filmin oyuncularından Eylem Şenkal, Kastamonu şivesi için üç ay eğitim aldığını söyledi. ?Bu filme hazırlanırken üç ay boyunca şive çalıştım? diyen Şenkal, filmin konusunun hidroelektrik santralleri içinde hapsolmuş bir köyde geçtiğini söyledi.

Şenkal, ?HES ucuz diye yapılıyor, tabii ki enerjiye ihtiyacımız var fakat doğaya daha az zarar veren alternatifler düşünülmeli. HES?lerden yana değilim? diye konuştu.

Galaya elinde tuttuğu kürk montuyla gelen Ömür Gedik, ?İsterseniz elleyin bakın. Gerçek olabilir mi sizce?? diyerek kürkünün suni olduğunu söyledi.

Galaya gelenlere Manda Yoğurdu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.