
Manifest... İLK ALBÜMÜ YAYINDA!
Türkiye’nin kısa sürede sevip büyük bir heyecanla benimsediği kız grubu Manifest, ilkyeni single’ları ‘Snap’i yayınladı. İddialı şarkı, grubun 13 Haziran’da yayınlanan albümlerinin de son habercisi.
Türkiye’nin kız grubu Manifest, müzikal ve görsel bütünlüğüyle yepyeni bir pop müzik deneyimi sunan ilk albümleri “Manifestival” ile güçlü bir çıkış yapıyor. 11 şarkıdan oluşan albüm; pop, 2000’ler pop, R&B tınıları ve elektro-pop dokularını bir araya getirerek grubun çok katmanlı müzikal kimliğini ortaya koyuyor.
Manifestival, sadece bir albüm değil—kız kardeşlik, dayanıklılık ve kendini korkusuzca ifade etme temalarıyla şekillenen bir müzikal deneyim. Her parça, üyelerin bireysel karakterlerini yansıtırken aynı zamanda ortak bir anlatının da parçası oluyor: güçlü, stil sahibi ve geleceğe ait. Manifestival, yalnızca bir çıkış albümü değil; pop müziğin
Türkiye’deki dönüşümüne cesurca yön veren bir manifesto olarak dikkat çekiyor. Albümün odak parçalarından “Yaşanacaksa”, pop ve latin-pop ritimlerinin enerjisiyle dikkat çekerken, 90’lı yılların sevilen kız grubu Çıtır Kızlar’a da selam gönderiyor.
Türkiye’de Bir İlk: Albüm Kısa Filmi
Manifest, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, albümle birlikte 20 dakikalık sinematik bir kısa film yayınladı. Festival temasını dans ve hikâye anlatımı üzerinden bir araya getiren bu görsel deneyim, 11 şarkının klip ve lirik videolarıyla Türkiye müzik sektöründe yeni bir standart oluşturuyor.
Albümle aynı isimde festival
Albüm, 28–29 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan ve albümle aynı adı taşıyan Manifestival festivaliyle taçlandırılacak. Manifest’in baş sanatçı olarak sahne alacağı bu
özel etkinlik, müziğin, stilin ve gençliğin kutlandığı özel bir buluşma olacak. 25 bin kişilik kapasiteyle planlanan Manifestival, etkinlikten 40 gün önce tüm biletleriyle tükendi. Yoğun talep üzerine 30–31 Ağustos için iki ek tarih daha eklendi.
Manifestival, 13 Haziran Cuma günü tüm dijital platformlarda, Youtube’da ve çok yakında CD formatında Manifest web sitesinde satışta!
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.