Manuela Arcuri... BERLUSCONİ'Yİ REDDEDEN KADIN...

Manuela Arcuri... BERLUSCONİ'Yİ REDDEDEN KADIN...

İtalya'da Bari Savcılığı İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin en az 40 kadınla menfaat karşılığı beraber olduğunu öne sürdü. Ama içlrinde biri var ki...--->Arcuri'nin muhteşem Fotoğrafları ve erotik VİDEOları için TIKLAYINIZ...

ddianameye göre 2008'den beri 100 bin telefon konuşmasını dinleyen devlete bu operasyon 400 milyon euro'ya maloldu. Berlusconi'ye kadın temin edip emeklerinin karşılığı olarak tehditle para sızdırdığı öne sürülen, aralarında işadamı Gianpaolo Tarantini'nin de bulunduğu 8 kişi suçlandı. İddianamede yok yok. İşte bazıları:

YÜKSEK TOPUKLU GÖNDERME: Bir görüşmesinde Berlusconi, "Gianpaolo bu gece kimi gönderiyorsun? Aman yüksek topuklu ayakkabı giymesin. Zayıf ve narin olsun" diyor.

BEN FAHİŞELİK YAPMAM: Tarantini, TV yıldızı ve aktrist Manuela Arcuri'yi arayarak "Bak Silvio seni beğenir. Bir akşam onunla yat, sana San Remo Şarkı Festivali sunuculuğunu verecek" ifadesini kullanıyor. Fakat Arcuri, "Ben fahişelik yapmam" diye bunu reddediyor.

KRALİÇE ARI HAREM KURDU: Yıldız adaylarını Berlusconi'nin "bunga bunga" partilerine getirdiği öne sürülen Alman aktris Sabina Began'ın lakabı "Kraliçe Arı." /_np/9952/14439952.jpg

FUTBOLCUMUN NİŞANLISI OLMAZ: Berlusconi'nin "beğenisine sunulan" yıldızlardan biri de Belen Rodriguez. Ancak İtalya Başbakanı, "Belen olmaz, AC Milan'dan futbolcum Marco Boriello'nun nişanlısı" diye reddetmiş.

KARA GÜN DOSTU PUTİN: Rusya Başbakanı Vladimir Putin, "Sinyor Berlusconi'nin güzel sekse ilgisini ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler, o sorumlu bir devlet adamı olduğunu kanıtlamıştır. Kıskançlıktan böyle yapıyorlar" dedi.

İŞTE GÜZEL YILDIZIN MUHTEŞEM BİR VİDEOSU DAHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.