Maral Büyüksaraç… SEMPATİK Mİ, SEKSİ Mİ?

Maral Büyüksaraç… SEMPATİK Mİ, SEKSİ Mİ?

Ömer Lütfi Akad'dan Türk Sinemasına nesilden nesile ilham verecek ikonik bir buluş; Maral Büyüksaraç… Yepyeni.taze.taptaze…'Vahşi bir güzelliği tarif et 'denilse 'Maral Büyüksaraç' demek yeterli olur...

Onu bunca genç arasında farklı kılan ne? Geceye ayrı bir düşkünlüğü olduğunu, hava karardığında gerçek kişiliğinin ortaya çıktığını söyleyen Maral Büyüksaraç , Van Gogh’un ünlü “Yıldızlı Gece tablosu”nu hatırlattı bize; özgün tekniği ve kendine has fırça darbeleri ile hemen fark edilen bu resim gibi o, ilham verici. Görkemli Yeşilçam yıllarından bu yana kitleleri peşinden böylesine bir aşkla sürükleyebilen ender isimlerden Maral Büyüksaraç. 

Baş döndürücü duru. Makyajla vamplaştırılmış, vahşileştirilmiş hali de, yüzünü yıkamış tazecik hali de. Küçücük körpecik naif bir genç kız. Bir başka deyimle Türkiye'nin “Pretty Baby” Brooke Shields'i Maral Büyüksaraç; bir başka bakışta Lolita Dominique Swain'i... Bütün playboylar onun peşinde! Hakan Sabancı ile yaşadığı ask sonrası medyada güzelliğini daha da tescilleyen lolita neredeyse bütün playboyları peşinden koşturuyor. Son dönemlerde güzelliğiyle gündemden düşmeyen Maral'ın oyunculuğu Natalie Portman'ın çocukluğuna benzetiliyor.

Şu günlerde İzzet Aral'ın menajerliğinde yoluna devam eden Büyüksaraç’ın anne tarafı Çerkez! Ve Çerkez kızlar güzellikleri ile ünlü kızlardır. Uzun boylu başak saçlı olurlar. Maral'da Çerkez kızı olmanın balını da zehrini de tadacaktır. Güzellik bütün nazarları üzerine çeker, iyiyi de kötüyü de... .

mervebuyuksarac_.jpg

İstikrarlı, kararlı ve çekici… .Ekranda mevcut onlarca oyuncuya ders verebilecek bir potansiyele sahip... Çok havalı, ulaşılmaz gibi görünen, ama bir o kadar da  doğal ve sempatik... Pırıl pırıl, ışıl ışıl bir genç kız o.   Hatta Yıldırım Mayruk bu parlak güzellik için o bir 'Clara Bow' ,diyordu. Ata Koleji'nde ikinci sınıf öğrencisi olan Maral aynı zamanda sınıfında en çalışkan öğrencisi. Minik yıldızın hayallerini ise Hollywood süslüyor. Yeni filminin festivallerde yurtdışına gideceğini ekliyor. Henüz küçücük yaşında olmasına rağmen, öylesine büyük bir özgüven yüklü çocuk var ki karşımda “büyümüş de küçülmüş” derler ya…

Medyada olduğu günden bu yana gözler hep üstünde. Genç yıldızın çoğu zaman yeteneğinden çok güzelliği konuşuldu peki ama Maral Büyüksaraç çok ateşli bir güzellik mi yoksa seksi bir genç kız mı? Verdiği pozlar ve instagram fotoğrafları hep çok konuşuluyor sosyal medyada. En son El Ele dergisinde çıkan fotoğrafları ise Twitter’da TT bile oldu.

Kimi takipçileri sempatikliğini öne çıkartan ifadeler kullandı. Ancak “Ateş gibisin” tarzında artık sosyal medyanın diline yerleşen seksiliği çağrıştıran bir bakış açısının da olmadığı, takipçilerinin daha çok sempatikliğine gönderme yaptığı da görülmekte.

Bir dönem sempatikliği ile öne çıkan Ece Hakim, seksi pozlarıyla da kendinden konuşturuyor. Ancak hayranları hala seksiliği tam da ona kondurabilmiş değil.

Miray Akay ise, baştan bu yana hep sempatik olarak görülen bir isim. Seksiliğini pek de konuşan yok.

Maral Büyüksaraç, Instagram hesabından birçok seksi bir poz verdi. Ama onu bu haliyle sempatik bulanlar da çoğunluktaydı.

Kimi takipçileri sempatikliğini öne çıkartan ifadeler kullandı. Maral Büyüksaraç magazine alışamamış ünlülerden hakkında yazılıp çizilmesinden konuşulmasından hoşlanmıyor öyle ki yalan haberlere dava açıp gazetelerle davalık olup taraf bile olmaktan sakınmıyor. Ama olur da bir haberin doğruluğu için kendisini ararsanız da asla konuşmuyor bağırıp hakaret edip telefonları kapatıyor. Magazin sorunsalı olan ünlülerimizden. Liseyi bitirince üniversite olarak Harvard’a gitmek istediği de bir diğer bilgi bu yüzden” Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın Ece Hakim’i de Harvard ‘da okuduğu için ikilinin fanları sık sık zıtlaşmakta. Yine de bu iki yeni nesil pırıl pırıl genç yıldızlar oyunculukta bilinen kalıpları yıkacaklarının belirtilerini şimdiden gösteriyorlar.

Sempatik mi seksi mi? Karar okuyucularımızın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.