Marianna; o artık bizden biri? İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEYEN MANKEN?

Marianna; o artık bizden biri? İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEYEN MANKEN?

Ailesiyle 10 yaşında Türkiye'ye gelen ve geçen yıl Müslüman olan Rus manken Marianna şuan 18 yaşında ve 3 yıldır modellik yapıyor?

Haziran ayi içinde Istanbul'un ünlü eglence mekani Beyoglu Vento34'te muhtesem bir gece ile yaz sezonuna merhaba denildigi günlerde Podyuma çikan mankenler arasinda yer alan ve Marianna'nin giydigi transparan kiyafeti görenlerin agzi sulandirmisti.

O günlerde Rus manken Marianna iç çamasiri giymeden sundugu kiyafetle geceler ve günler boyu konusulmustu. Rus Manken hala konusulan o defileden bugüne kafa yapisinda bir sey degistirmedi. Çünkü "Ben sadece isimi yaparim. Bu yüzden ne verilirse her zaman giyerim. Türk kizlarinin giymeye cesaret edemediklerini bana getirin. Bu benim isim" dedi. Rus Manken Marianna "Gerekirse iç çamasiri bile giymeden sahneye çikabilirim. Kisaca isim geregi her seyi yaparim" dedi.

Rus Manken Marianna Ajda Pekkan'in gençligine çok benzemesiyle de dikkat çekerken "Yakin zamanda Türkiye'nin moda dünyasi benden söz edecek" diyerek iddiali çikislarini sürdürdü.

FOTOĞRAFLAR; Onur Şekercioğlu

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.