'Market'... ÖDÜLLÜ OYUN, "SADRİ ALIŞIK-ÇOLPAN İLHAN TİYATROSU" NDA !..

'Market'... ÖDÜLLÜ OYUN, "SADRİ ALIŞIK-ÇOLPAN İLHAN TİYATROSU" NDA !..

Yeni Tiyatro Dergisi tarafından ‘Yılın En Başarılı Ekibi’’, ‘Aydın Arıt Yılın Yazarı’ ve ‘Yardımcı Rolde En Başarılı Kadın Oyuncu’ ödüllerine layık görülen ‘’Market’’ oyunu yeni sezonda tiyatro severlerle buluşuyor.

SAKM Alternatif Sahne oyunu olan  geçen sezon izleyenleri derinden etkileyen ve Yeni Tiyatro Dergisi tarafından ‘Yılın En Başarılı Ekibi’’, ‘Aydın Arıt Yılın Yazarı’ ve ‘Yardımcı Rolde En Başarılı Kadın Oyuncu’  ödüllerine layık görülen ‘’Market’’  oyunu yeni sezonda tiyatro severlerle buluşuyor.

Gökhan Erarslan’ın yazıp yönettiği, Burç Kümbetlioğlu, Teoman Mermutlu, Kamer Karabektaş, Cem Hamzaoğulları, Tolga Çolak, Dorukhan Kenger, Kemal Ağar, Gürcan Yavuz, Şirin Gürbüz, Ezgi Erarslan, , Dilara Yıldırım, Yeliz Bozkurt Üstündağ, Emre Avşar, Ünal Hakverdi, İffet Kendirli, Gül Gülsün Yıldız gibi dev oyuncu kadrosuyla “Market” oyuncuları Çolpan İlhan Sahnesi’nde…

Biletix :  Tam 34.50 TL, Öğrenci 24.50 TL

 “MARKET” OYUNU BİLGİ

İzledikleri bir filmden etkilenerek hiç tanımadıkları dokuz insanı soğukkanlılıkla öldüren üç katil. Bir benzin istasyonunun marketinde başlayan tuhaf bir hesaplaşma ve sorgu... Nedensiz şiddet olur mu ya da katillik insanın doğasında var olan, doğuştan gelen bir güdü mü? Yoksa katil, hiçbir zaman katile benzemez mi?

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun yeni sezon alternatif sahne oyunu Market, farklı kurgusu ve yalın anlatımıyla yeni gerçekçi, sıra dışı bir eser... Belki de bir tiyatro oyunundan daha fazlası...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.