Masterchef Türkiye 2020... KİM ELENDİ, YERİNE KİM GELİYOR?

Masterchef Türkiye 2020... KİM ELENDİ, YERİNE KİM GELİYOR?

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. 16 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef Türkiye'de mavi ve kırmızı takımdan eleme potasına giden yarışmacılar kıyasıya mücadele etti.

Eleme gecesinin yaşandığı MasterChef Türkiye'de eleme potasında olan isimler, potadan kurtulmak için mücadele verdi. MasterChef'in eleme turunda eleme potasında olan Serhat, Özgül, Selin, Sefa, Tanya ve Berker beş çeşit peynirden (Ezine beyaz, örgü, rokfor, gravyer, emmental) yaratıcı yemek yapmaya çalıştı.

45 dakikalık sürenin ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemekleri değerlendirdi. MasterChef 2020 jürisinin ortak kararına göre en iyi tabağı yapan isim Serhat oldu. Serhat böylece potadan ilk çıkan isin oldu. Şefler sırasıyla Sefa ve Özgül'ün de tabağını başarılı bularak, yarışmacıları eleme potasından kurtardı.

Diğer turda ise Tanya, Selin ve Berker, Somer şef imzalı ahtapotlu niçoise salatası yapmak için tezgah başına geçti.

Bu turun sonunda şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve potadan ilk çıkan isim Berker oldu.

Tanya ve Selin'in son ikiye kaldığı gecede MasterChef'e veda eden isim Selin oldu. Geçen hafta MasterChef'e yedeklerden katılan Selin'in ekran macerası kısa sürdü. Elendiğini duyan Selin stüdyoda gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef Türkiye'nin yeni fragmanı dün akşam yayınlandı. Final eleme turunda elenen Walison Fonseca bu kez MasterChef ana kadrosuna katılma hakkı kazandı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Berker, Selin ve Tanya'nın elemeye kaldığı yarışmaya 1 hafta önce dahil olan Selin veda etti. 60. bölüm fragmanının yayınlandığı MasterChef Türkiye'ye eski yarışmacılardan Waliso Fonseca geri döndü.

WALISON FONSECA KİMDİR?

Brezilyalı Walison Fonseca, Santos Sao Paulo doğumlu ve 35 yaşındadır. 18 yıl oyuncu ve model kariyerinde uluslararası alanda başarılı işler yapan Walison; Meksika, ABD (Miami, NYC, Los Angeles), İtalya (Milano), Kore ve diğerleri gibi 4'ten fazla ülkede yaşadı. Melisa Pınar ile evli olan ve Türkiye'de yaşayan Walison Fonseca'nın 11 yaşında Amaya adında bir çocuğu var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.