MasterChef Türkiye...DANİLO İTİRAF ETTİ, 'MEHMET ŞEF HER ZAMAN...!'

MasterChef Türkiye...DANİLO İTİRAF ETTİ, 'MEHMET ŞEF HER ZAMAN...!'

Masterchef'te jüri üyeliği yapan şef Danilo Zanna, YouTube kanalından yayınladığı videosunda her fırsatta yarışmaları zaman konusunda uyaran Mehmet Yalçınkaya'nın çekimlere sürekli geç kaldığını söyledi.

Bir süredir TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan İtalyan şef Danilo Zanna, YouTube kanalından yayınladığı "MasterChef kamera arkasındayım" adlı videosunda şef Mehmet Yalçınkaya'nın sürekli sete geç gelmesine sitem etti.

"MEHMET ŞEF HEP GEÇ KALIYOR"

Eğlenceli karakteriyle her fırsatta dikkatleri üzerine çeken Danilo Zanna, son videosunda her fırsatta yarışmacıları acele etmeleri ve zamanı iyi kullanmaları gerektiği konusunda uyaran Mehmet Yalçınkaya'nın çekimlere hep geç kaldığını belirterek"Mesela bir gün sonra kayıt 13.00'de ama o bize 11.00'de diyor. Çünkü biliyor ki Mehmet Şef hep geç kalıyor. Kimseye söylemeyin." dedi.

ÖZELLİĞİYLE ŞAŞIRTTI

Yarışmanın en sert jürisi olarak tanınan Mehmet Yalçınkaya, her yarışta yarışmacıları zaman konusunda uyarıyor. Sert üslubuyla dikkat çeken Yalçınkaya'nın yarışmacıları bu konuda uyarırken sete sürekli geç gelmesi herkesi şaşırttı.

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.