Mavi Gece...  BASIN GÖSTERİMİ YAPILDI!

Mavi Gece... BASIN GÖSTERİMİ YAPILDI!

Ayça Varlıer ve Fırat Tanış; başrollerini paylaştıkları fantastik komedi “Mavi Gece” filminin, basın gösterimi Özdilek-CineTime sinemalarında gerçekleşti.

 Filmi  tüm ekiple izlemeye gelen Ayça Varlıer “Keyif alarak izledim. Kurgusu, müziği içeriğin anlatımını çok doğru buldum. Heyecanlıyım ilk kez bir fantastik komedi filminde rol aldım. Dilerim sinema izleyiciside filmi sever.” Dedi.

Filmin yapımcısı Ahmet Edebali, yönetmeni Ahmet Hoşsöyleri filminde Ayça Varlıer’in eşini canlandıran Gökhan Mumcu katıldı.

Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini yapan Ahmet Hoşsöyler ise “Kim olacağımızı, nasıl yaşayacağımızı seçerek doğmak bizim elimizde değildir. Herkes bir başkası olarak doğabilirdi.

Ben, sen olarak doğabilirdik. Sende ben. İki farklı zıt kutuplara sahip karakterlerin birbirlerine farklı bir pencereden bakarak yaşamlarını ve düşüncelerini sorgulan hem güldüren, hem düşündüren bir film olduğunu söyledi” Filmin öyküsünü Nazan Şara Şatana yazdı.

“MAVİ GECE” FİLMİ

“Mavi Gece” filmi, Kadın bedenindeki ruh ile erkek bedenindeki ruhun bir kaza sonucunda yer değiştirmesi ve birbirlerinin bedenlerinde yaşamak zorunda kalan,  iki karakteri hikayesi anlatılıyor. Sosyo-ekonomik yapıları farklı iki karakter; hastane sahibi  zengin, ulaşılması zor bir kadın olan doktor Emel (Ayça Varlıer) ile   maço, küfürbaz, çapkın bir taksi şöförü Zeki (Fırat Tanış) ‘nin bedenlerindeki ruhların değişmesiyle,  yaşamlarına farklı bir pencereden bakarak, yaşanan komik yaşam hikayelerini anlatan, fantastik-komedi filmi “Mavi Gece” 30  Ekim’de vizyonda yerini alıyor. Filmin Medya Sponsor Kral pop

MAVİ GECE FİLM EKİBİ  Magazinkolik.Com'a KONUŞTU

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.