Mavi? YAZ SONUNDA SEKSİ KLİP?

Mavi? YAZ SONUNDA SEKSİ KLİP?

Mavi geçtiğimiz yıl sonu Pasaj Müzik etiketiyle yayınladığı kendi adını taşıyan ilk albümünün dördüncü ve son video klibini "Bırak" şarkısına çekti. -FOTO GALERİ-

"Dinle Sevgili" diziyle gündeme gelen ve büyük beğeni toplayan 'Bırak' şarkısına çekilen klibi Yiğit Eken ve Mithat İnandım yönetti. Klibin çekimleri Bodrum'da gerçekleşti ve 3 gün sürdü.

Kısa film tadında olmasıyla beğeni toplayan klip, canlı renkleriyle de dikkat çekiyor.

Çekimlerde kullanılan mekanlar ve yerler Bodrum'un sadece yaz aylarında değil sonbahar aylarında da keyifli olduğunu yansıtıyor.

Yaz biterken yeni başlayan bir aşkın anlatıldığı videoda tesadüfler işleniyor ve Bodrum aşığı Mavi'nin günlük hayatından kesitlerle izleyiciyle Mavi'yi yakınlaştırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.