Mehmet Erdem... MÜZİK ZİYAFETİ!

Mehmet Erdem... MÜZİK ZİYAFETİ!

2012 yılında çıkardığı “Herkes Aynı Hayatta” adlı albümünde yer alan “Hakim Bey” şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Mehmet Erdem, geçtiğimiz Pazar günü Mall Of İstanbul Moi Sahne’de sevenleriyle buluştu.

Organizasyonunu Pera Even’in üstlendiği Kış Konserleri kapsamında sahne alan sevilen sanatçı, güçlü repertuarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği , Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri, 31 Ocak Pazar akşamı, sahnesinde,ünlü müzik adamı Mehmet Erdem’i ağırladı.

Şimdiye kadar yaptığı film ve dizi müzikleriyle adından söz ettiren ve “Hakim Bey” şarkısı ile yıldızı parlayan Erdem, merakla beklenen konserine Barış Manço’nun “Yaz Dostum” adlı unutulmaz şarkısı ile başladı.

Sevilen sanatçı müzik listelerini alt üst eden hit şarkısı “Hakim Bey” i söylediği sırada ise salondaki coşku zirveye çıktı.

Mehmet Erdem, dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra unutulmaz şarkıları da seslendirdiği konserinde dinleyicilere tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.