Mehmet Erdem... “SEZEN AKSU, HAYATIMDA ÇOK ÖNEMLİ!”

Mehmet Erdem... “SEZEN AKSU, HAYATIMDA ÇOK ÖNEMLİ!”

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği , “fizy Kış Konserleri” 17 Mart Cuma akşamı, sahnesinde, ünlü müzik adamı Mehmet Erdem’i ağırladı.

Son albümü “Hepsi Benim Yüzümden” ile müzik listelerini alt üst eden Mehmet Erdem, geçtiğimiz cuma günü Mall Of İstanbul MOI Sahne’de sevenleriyle buluştu.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği “fizy Kış Konserleri” kapsamında sahne alan sevilen sanatçı, güçlü repertuarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

Şimdiye kadar yaptığı film ve dizi müzikleriyle adından söz ettiren ve “Hakim Bey” şarkısı ile yıldızı parlayan Erdem, merakla beklenen konserine “Acıyı Sevmek Olur Mu” şarkısıyla başladı.

Mehmet Erdem, dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra unutulmaz şarkıları da seslendirdiği konserinde dinleyicilere tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

USTALAR ÖLÜMSÜZLER!

Repertuarında Ahmet Kaya, Neşet Ertaş gibi usta isimlerin şarkılarına da yer veren Erdem “Alkışlar kaybettiğimiz tüm ustalara gelsin. Şarkılarını hala söylüyoruz; bu anlamda ölümsüzler.” cümleleriyle ustalara saygı duruşunda bulundu ve salonda alkış yağmuru yaşattı.

“ SEZEN AKSU, HAYATIMDA ÇOK ÖNEMLİ!”

Sezen Aksu’nun “Seni Kimler Aldı” adlı şarkısını seslendirmeden önce ise “Minik Serçe” ye övgüler yağdıran Erdem “ Hepimizin hayatında çok önemli bir kadın vardır.

Benim hayatımda daha da önemli; siz de çok seviyorsunuz biliyorum.” cümleleriyle Aksu’ya olan sevgisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.