Mehmet Köymen...  ANLAMLI DEFİLE !..

Mehmet Köymen... ANLAMLI DEFİLE !..

Mehmet Köymen, Lions Vakfı bursu ile okuyan 700 üniversite öğrencisinin bursları yararına Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel`de 2015 Haute Couture bir defile düzenledi...

Uluslar arası LIONS 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu, Yeni Yılda Yeni Nesle destek olmak, (Lions Vakfı bursu ile okuyan 700 üniversite öğrencisinin bursları yararına) Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel'de Mehmet Köymen 2015 Haute Couture defilesi düzenlendi.

Koreografisini başarılı koreograf Asil Çağıl'ın yaptığı defileye Ece Gürsel, Sanem Balcı, Müge Cinman, Özlem Katipoğlu, Gözde Coşkun, Özlem Karaoğlu, Marina Federenko, Pelin Suade, Esen Keser, Best Model Of Asia 2014 güzeli Jenya Krivenko gibi ünlü modelller katıldı.

Finalde Miss Model 2014 güzeli Sezen Üstek'in giydiği siyah gelinlikle finalde podyuma çıktı. Sosyetik isimlerden Arte Tahir ve Arzu Kunt da bu anlamlı gecede mankenlik yaparak izleyenlerden büyük alkış aldılar.

Davet öncesi gerçekleşen kokteylde ziyaretçiler keyifli sohbet imkanı buldular. Sunuculuğunu ve açılış konuşmasını oyuncu Saruhan Hünel'in yaptığı gecede sahneye çıkan Yeşim Salkım konuklara müzik ziyafeti çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.