Mehsem Özşimşir - Devrim Ekiz... KELEBEK HASTASI ÇOCUKLAR YARARINA KONSER VERDİLER!

Mehsem Özşimşir - Devrim Ekiz... KELEBEK HASTASI ÇOCUKLAR YARARINA KONSER VERDİLER!

Yaklaşık 3 yıl önce müzik ve sanat adına birçok projeyi hayata geçirmek ideali ile kurulan Diva Sanat Derneği, Bursa’da muhteşem bir konser ile seyircisine unutulmaz bir gece yaşattı.

Her konserini sosyal sorumluluk bilinci ve çeşitli kuruluşlar ile iş birliği yaparak yardım kampanyaları düzenleyen dernek kurucu başkanı Figen Ekiz ve yönetimi hayata dair birçok özel konuyu kendilerine şiar edindiklerini belirttiler.  

28 Ocak 2024 Pazar akşamı Tayyare Kültür Merkezinde " Kelebek Hastası Çocuklar" yararına verilen konser iki bölümden oluştu. 70'ler ve 80'ler konseptli konserin birinci bölümünde koristler ve solistler o yılların unutulmaz eserleri ve sanatçılarını anımsatan şarkı ve mizansenler ile seslendirme yaptılar.

Konserin ikinci bölümünde ise TRT İstanbul Radyosu Ses sanatçısı Mehsem Özşimşir ve TRT İstanbul Radyosu Kanun sanatçısı Devrim Ekiz güzel sesleri ile Bursa'lı müzikseverlerin hem kulaklarına hem ruhlarına ziyafet verdiler.

 TRT Akşam Sefası programında konserler veren Mehsem Özşimşir,  pop müziği tarzındaki ilk şarkısı Asalet'i müzikseverlerle buluşturdu.  

meshemozsimsir-devrimekiz.jpg

Müzisyen kimliğinin yanına yakın tarihte Kader ve Olasılık isimli iki single eserle ses sanatçısı ünvanını da ekleyerek sahne hayatına yeni bir yön çizen TRT İstanbul Radyosu Kanun sanatçısı Devrim Ekiz ise  eşi Figen Ekiz'in şeflik yaptığı konserde sahne alarak izleyicilerin sempatisini kazandı. 

Uzun zamandır planlanan konsere Bursa Büyükşehir Başkanı sn.Alinur Aktaş adına vekaleten katılım sağlayan sn. Fethi Yıldız ve Gürsu Kaymakamı sn. Naif Yavuz  konser sonunda koro şefi Figen Ekiz'e, tebriklerini ilettiler, sanatçılara çiçek ve plaket takdimi yaptılar.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.