MEHSEM’DEN POP ŞARKI “ASALET”

MEHSEM’DEN POP ŞARKI “ASALET”

Türk Sanat Müziğinin deneyimli ve güçlü sesi Mehsem, pop tarzındaki ilk şarkısı “Asalet” ile müzik severlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Şarkının sözleri Hakkı Yalçın’a, bestesi Gökhan Tepe’ye ve düzenlemesi ise Ceyhun Çelik’e ait.

Alphan Dikmen yönetmenliğinde stüdyoda çekilen duygusal klipte sanatçının sahne performansı da yer alıyor. Mehsem’in “Asalet” adlı şarkısı ve klibi Kemal Aslan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Çocukluğundan beri müziğin içinde olan ve ilk olarak TRT İzmir Radyosu’nun çocuk korosunda şarkı söylemeye başlayan Mehsem, daha sonra kariyerine TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı olarak devam etti ve 23 yıl boyunca TRT “Akşam Sefası” programında konserler verdi.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü mezunu olan sanatçı, kariyerinde birçok festival ve konserde yer aldı. Sahne çalışmalarına devam eden Mehsem, aynı zamanda kendi kurduğu Bakırköy Mehsem Özşimşir Türk Sanat Müziği Korosu’nda eğitim vermeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.