Merve Oflaz... "EVE DÖNÜŞ" DİZİSİNİN DEKORUNU YEDİ !..

Merve Oflaz... "EVE DÖNÜŞ" DİZİSİNİN DEKORUNU YEDİ !..

"Eve Dönüş" dizisinin ünlü oyuncusu Filiz Taçbaş, çekim öncesi set dekoru olan kahvaltı sofrasını, “Seni çok zayıflamış gördüm” dediği Survivor eski şampiyonu olan Merve Oflaz’a kendi elleriyle yedirdi. Dizi 9. bölümüyle 9 Aralık çarşamba akşamı ATV'de

Filiz Taçbaş, çekim öncesi set dekoru olan kahvaltı sofrasını, “Seni çok zayıflamış gördüm” dediği Survivor eski şampiyonu olan Merve Oflaz’a kendi elleriyle yedirdi.

Cavidan rolüyle diziye müthiş bir enerji katan Filiz Taçbaş, “Çok seviyorum bu kızı. Yalnız biraz kilo aldırmam lazım.” dediği Merve Oflaz’ı kahvaltı sofrasında kendi elleriyle besledi.

9.Bölüm Özeti:

Olaylı doğum günü kutlamasının ardından İpek, Yusuf’la yakınlaşabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Leyla’nın Kürşat’ı kendine aşık etmek ve Canan’la ayırmak için yaptığı planlar, aşkları henüz bir oyun olan Leyla ve Yusuf’un arasının bozulmasına neden olur. Kürşat ve Leyla arasındaki yakınlaşma ise Canan’ı çileden çıkarır. Olanlardan tek kârlı çıkan ise İpek olur.

Oflaz’ın elinde bulunan Kürşat’a ait itiraf bandı, tüm dengeleri değiştirir. Canan, Oflaz üzerindeki kontrolü kaybetmiştir. Bir yandan Cavidan ve Nejat’ı kullanarak durumu lehine çevirmeye çalışırken, diğer yandan kendine istediği gibi oynayacağı yeni bir oyuncak bulmuştur. Canan’ın cazibesine kapılan Aras’ın ise henüz gerçekte kim olduğundan ve neye bulaştığından haberi bile yoktur! 

Yıllardır yerini bulamadığı oğluna ulaşmasına bir adım kala yaşayacağı darbe Vedat’ı eskisinden de taş kalpli ve kötü yapar. Vedat’a en başından beri güvenmeyen Yusuf ise adamı takip eder ve büyük sırrını öğrenir. Vedat’ın ise gördüklerinden sonra Yusuf’u yaşatmaya niyeti yoktur!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.