MESAM'DA İKİNCİ RECEP ERGÜL DÖNEMİ!

MESAM'DA İKİNCİ RECEP ERGÜL DÖNEMİ!

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) yeni yönetimini seçti. 17. Olağan Genel Kurulu'nu yapan MESAM'da oyların yüzde 86.54'ünü alan Recep Ergül yeniden başkan seçildi.

Seçimli Genel Kurul, Grand Cevahir Otel'de yapıldı. Seçime, Değişim ve Reform Grubu olarak giren Recep Ergül,  diğer aday Cahit Berkay ile yarıştı. Divan Heyeti’nde Fevzi Kurtuluş, Doğan Canku, Burçin Coşkun ve Eda Alakuş’un yer aldığı seçimde Recep Ergül 988 oyun 855’ini, Cahit Berkay ise 133 ünü aldı. 

MESAM EMİN ELLERDE

Seçimin ardından alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Recep Ergül, “Ben bir şey kazanmadım. MESAM kazandı” diyerek sözlerine başladı. Ergül,

Sözlerine şöyle devam etti: “Beş yıl önce yola çıktığımızda ‘Biz kazanırsak MESAM kazanır’ dedim. İki buçuk yılda neler kazandığımızı cümle cihana gösterdik.

Şimdi farklı bir süreç başlıyor hepiniz için. Benden desteğini esirgemeyen her bir MESAM üyelerine teşekkür ediyorum. MESAM emin ellerde.”

Ergül, şunları kaydetti: “Sizler bana hayatımdaki sevginin en büyüğünü yaşattınız. Konsere çıktığımızda karşımızda binlerce sevenimiz olur ama sanatçıların gönlüne inebilmek çok zor bir iştir.

Ben bu güzel gönüllere girebilmek için ne yaptım, nasıl layık oldum bilmiyorum. O güzel gönüllerinize bir kez daha giriyorum.”

AİLE FOTOĞRAFI

Recep Ergül daha sonra yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahnede aile fotoğrafı çektirdi.

mesamsecim-2x1.jpg

MESAM'ın yeni yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Başkan Recep Ergül, Yönetim Kurulu Mustafa Kul, Gökhan Kırdar, Selim Çaldıran, Tuğba Akkavak, Aytekin Ataş, Ekrem Ataer, Hakan Sarıca, Özkan Can Canbolat, Ferzende Kaya, Salih Turhan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.