Metin Yıldız...UYKULARI KAÇTI!

Metin Yıldız...UYKULARI KAÇTI!

Sevilen oyuncu Metin Yıldız, son günlerde bambaşka bir heyecan yaşıyor. 25 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak olan Leblebi Tozu filminin başrolünde yer alan Yıldız, başrolün bambaşka bir heyecan olduğunu ve vizyon tarihini iple çektiğini belirtiyor.

Sevilen oyuncu Metin Yıldız, 25 Mart’ta Leblebi Tozu filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar bir çok başaılı projede yer alan Yıldız için Leblebi Tozu bambaşka bir heyecan taşıyor.
 

BAŞROL HEYECANI BAMBAŞKA!
 

Çorum’da çekilen filmde başrolde yer alan Yıldız “Sinemanın yeri ve heyecanı her zaman başkadır. Bir de buna başrolde olmanın sorumluluğu eklenince heyecan ikiye katlanıyor. Bu nedenle 25 Mart’a kadar adrenalin dolu günler beni bekliyor. Heyecandan uykularım kaçtı” dedi. 
Filmin Çorum’da çekilmesinin de kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirten oyuncu, Anadolu’da çekilen filmlerin kendisi için  ayrı bir anlamı olduğunu da vurguluyor.


Yapımcılığını Fix Film’in üstlendiği Leblebi Tozu’nda  Yıldız’a, Fulden Akyürek, Ferdi Kurtuldu, Cengiz Okuyucu ve Erdal Cindoruk eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.