MIAMI'DE YENİ BİR HAYAT KURMAYA NE DERSİNİZ ?..

MIAMI'DE YENİ BİR HAYAT KURMAYA NE DERSİNİZ ?..

Amerika’nın en popüler tatil ve eğlence kenti Miami’ye seyahat edecekler ile yerleşecek olanlara hizmet verecek olan www.miamideyenihayat.com adlı internet sitesi projesi hayata geçti.

35 yıllık organizasyon deneyimiyle Vizyon Production ve Engelsiz Yaşam Vakfı’nın Kurucu Başkanlığını yürüten Atilla Kaplakarslan, Miami’ye seyahet edecek veya yerleşecek olan Türk vatandaşlarına hizmet verecek yepyeni bir projeyi hayata geçirdi.

Aralarında konularında uzman avukatların ve danışmanların bulunduğu projede eğitim görecek öğrencilerden, ev satın alıp yerleşme karar alanlara, dizi çekimlerinden sanatçılara emlak yatırımı yapacaklara kadar pek çok alanda hizmet veriliyor.

Türkiye’de ve Miami’de karşılıklı olarak iki bacaklı hizmet veren projeye daha şimdiden büyük ilgi gösterildiğini belirten Atilla Kaplakarslan “Amerika’da özellikle de Miami’de yaşamak, seyahat etmek isteyen çok sayıda kişi var. Şehir’de hızla artan bir Türk nüfusu da oluştu.

Miami’ye artan ilgiye devletimiz de ilgisiz kalmadı ve konsolosluk hizmeti de verilmeye başlandı. İstanbul’dan direkt THY uçuşları da var. Gitmek isteyenler için en önemli sorun orada karşılaşacakları sorunları nasıl çözümleyecekleri. Biz vizeden ev satın almaya, eğitimden uçak kiralamaya kadar onlarca kalemden oluşan bir hizmet yelpazesi kurduk” diyor.

Miami’de  T.C.Miami Başkonsolosluğun’da Konsolos Özgür Kıvanç’ı ziyaret ederek proje hakkında bilgi veren Atilla Kaplakarslan’a, Miami’de yaşayan  ve proje ortaklarından Hakan seçen, Hakan Yılmaz ve İsmail Bozok’da katıldılar.

Proje kapsamında www.miamideyenihayat.com’da İş hayatı, Eğitim, Emlak, Yaşam, Vize, Doğum, Sağlık ve VIP danışmanlık hizmetleri veriliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.