Miray Akovalıgil...BİRİNCİ YILINI BKM MUTFAK’TA KUTLADI!

Miray Akovalıgil...BİRİNCİ YILINI BKM MUTFAK’TA KUTLADI!

Türkiye’nin sayılı kadın komedyenlerinden Miray Akovalıgil, 17 Ocak Cuma BKM Mutfak Çarşı’da gerçekleştirdiği stand-up gösterisiyle 2020’nin ilk performansını sergilerken, sahnedeki birinci yılını da kutladı.

Sevenlerine keyifli ve bol kahkahalı anlar yaşatan Komedyen Akovalıgil’in stand-up gösterisini oyuncu Burcu Kara, müzisyen Murat Evgin, yapımcı Zeynep Atakan, müzisyen Selim Atakan, şarkıcı Utku Uysal ve opera sanatçısı Serap Çiftçi gibi sanat dünyasından isimler de izledi.

Aşk Yeniden’ adlı dizide canlandırdığı Şaziment karakteriyle geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Miray Akovalıgil, sosyal medyadaki ‘İş Görüşmesine Giden Corporate Elis’, ‘Instagram Güncellemesi Alan Merve’ ve ‘Meditatif Nuran’ gibi sayısız tiplemeleriyle hayran sayısını hızla arttırdı.

Yaptığı espriler ve keyifli sohbeti ile seyircilerine unutulmaz anlar yaşatan Miray Akovalıgil, 8 Şubat Cumartesi Bursa Nilüfer Sahnesi, 15 Şubat Cumartesi İzmir Performance Hall, 20 Şubat Perşembe Route – Ankara, 24 Şubat Cumartesi Zorlu Touche ve 28 Şubat Cuma BKM Mutfak Çarşı’da sevenleriyle bir araya gelmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.