'MODANIN EN'LERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ!

'MODANIN EN'LERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ!

“Modanın En’leri, 15 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Bomonti Hilton Hotel’de ünlü sunucu Öykü Serter sunumuyla görkemli bir organizasyonla ödüllendirildi.

“Modanın En’lerinin ödül alacağı, komitesinde ünlü duayen koreograf Uğurkan Erez, Fashion TV Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat, Gülay Kamaz ve Aylin Arasıl’ın bulunduğu, Pr  ve Marka Danışmanlığı çalışmalarını Selim Akar’ın gerçekleştirdiği, Patirti.com ana sponsorluğunda gerçekleşen “Patırtı Fashion TV Moda Ödülleri” 15 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Bomonti Hilton Hotel’de ünlü sunucu Öykü Serter sunumyla görkemli bir organizasyonla gerçekleşti.

202 ülkede aynı anda yayınlanan Patırtı Fashion TV Moda Ödülleri’nin verildiği ödül törenine sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri akın etti.

Bu sene Sayın Monik İpekel’in kurucusu, Sayın Revna Demirören’in başkanı olduğu “Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği” işbirliğiyle özel bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı.

“Patırtı Fashion TV Moda Ödülleri” kapsamında “Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği” ile birlikte Moda Tasarımı, Moda Tasarımı ve Teknolojileri, Modelistlik, Stilistlik, Güzellik Uzmanlığı, Kuaförlük ve Makyaj konusunda önceliğin moda sektöründe eğitim almak isteyen şehit ve gazi ailelerin çocuklarına verildiği 100 kişi, burs hakkı kazandı.

%100 burs kazanan 100 kişiye “Altier Moda ve Güzellik Akademisi” tarafından verilecek eğitimin sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alma hakkı kazanacaktır.

Modanın En’lerin  ödül aldığı “Patırtı.com Fashion TV Moda Ödülleri  ünlü modacılar Ertan Kayıtken & Yüksel Ak, Emre Erdemoğlu,  Mayo Markası  Lourenve  Patirti.com  özel koleksiyonlarını sundukları defilelerile taçlandırıldı.

Ünlü model Özge Ulusoy patirti.com defilesinde podyuma çıktı.  Defile  sonrasında Patirti.com Yön.Kurul Baş. Veliğ Dağ  ödülünü verdi. 

En Moda Gelinlik Markası Pınar Bent şehit ailesi gelinlerine 50 gelinlik veriyor olması gecenin başka özel ayrıntısı olarak hafızalarda yer etti.

FASHION TV MODA ÖDÜLLERİ

YAŞAM BOYU MESLEK ve ONUR ÖDÜLLERİ

Ertan Kayıtken & Yüksel Ak,Ahmet Erarslan, Semra Tınaz, Başak Gürsoy, Oya Tolga,Lale Belkıs,Suna Selen, Faize & Sevim, Yusuf Kenan , Faruk Bayhan , Şenay Düdek Arzum Onan, Pınar Altuğ,Ayşe Erbulak  Yüksek Ak  ve Hülya Koçyiğit ‘e  Yaşam boyu meslek ve onur ödülü aldı.Müge Anlı'ya da En Moda Sabah Kuşağı Programı' ödülünü ünlü yapımcı Faruk Bayhan  tarafından verildi. Fashion Tv Moda ödüllerinin ana sponsoru olan  patirti.com  adına yönetim kurulu başkanı   Veli Dağ  teşekkür plaketi verildi.

KURUMSAL ÖDÜLLER

Hilton İstanbul Bomonti Hotel”  En Moda Otel  ödülünü aldı. Ödülü Fashion Tv Türkiye  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından Otel Müdürü Serkan Yalçınkaya verildi.

Doğal Dükkan”  En Moda Yöresel Mutfak ödülünü aldı. Ödülü Fashion Tv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından Şevket Alaeddinoğlu verildi.

Polonez” En Moda En Moda Brasserie/Restaurant  ödülünü aldı. Ödülü Fashion Tv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından Onur Tahincioğlu’na takdim edildi.

Remax” En Moda Gayrimenkul Markası  ödülünü aldı. Ödülü Fashion Tv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından Aykut Celep’e takdim edildi.

Wella System  Professional”  En Moda Saç Ürünü  ödülünü aldı. Ödülü Fashion Tv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından  Yön.Kurul Bşkn Yusuf Engin takdim edildi.

“Selim Akar Medya ve Pr Ofisi”  “En Moda Pr Ofisi” ödülünü aldı.  Ödülü Fashion Tv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından  ünlü marka ve Pr danışmanına takdim edildi. Ünlü marka danışmanı Kimono takım elbisesiyle  katıldığı gecede   stiliyle ilgi odağı oldu.

Patırtı.com En Moda” Online Alışveriş İnternet Sitesi”  ödülünü aldı.Gecede  Patırtı.com defilesine baş manken olarak podyuma çıkan Özge Ulusoy Patırtı.com Yönetim Kurulu Bşk. Veli Dağ'a ödülünü verdi. 

Altıer Moda  Güzellik Akademisi En Moda Güzellik Merkezi ”  ödülünü aldı. Ödülü Fashion Tv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından Yön.Kurulu Bşkn Serkan Selamet'e  takdim edildi.

En Moda Estetik Kliniği Dr.Mustafa Karataş, En Moda Saç Uzatma Tekniği Nemesis, En Moda Güzellik Salonu Dekolte, En Moda Estetik Diş Doktoru Bora Burak, En Moda Gelinlik Markası Pınar Bent ödül aldı.

Ödülleri  Fashion Tv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından verildi. Hayat Paylaşım Derneği  kurucusu Monik İpekel’e verilen onur plaketini rahatsızlandığından dolayı kızı Reyhan İpekel' aldı.

Reyhan İpekel’e plaketi Liv Hospital Ulus Gn.Md. Meri İstroti plaketini  takdim etti.

Yılın Öncü İş İnsanı Ödülü ise madde bağımlılığıyla mücadelede 'Sporla Kal Güvende Kal' projesiyle Şebnem Bursalı’ya verildi.

Yılın Girişimci İş İnsanı'Kazan Kazan' iş modeli  projeleriyle Ertan Kapan seçilirken ödülü Reyhan İpekel  tarafından  verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.