Model Of Celebrity... SEÇMELER ANADOLU YAKASI`NDA!

Model Of Celebrity... SEÇMELER ANADOLU YAKASI`NDA!

Elemeleri Haziran ayında başlayan Model Of Celebrity, şov dünyasının ve podyumların yeni yıldızlarını bulmak için tüm Türkiye?yi dolaşıyor.

Başvuruları yoğun ilgi gören, elemeleri alışveriş merkezlerini hınca hınç dolduran yarışma için gençler, 18 Ekim Cumartesi günü Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi?nde jüri önüne çıkıyor.

Koreograf Banu Noyan, İletişim danışmanı Özgür Aras ve modacı Hakan Akkaya?nın jüri üyeliğini yapacağı Model Of Celebrity için Neomarin Alışveriş Merkezi?ne 250 bay-bayan model adayı başvurdu.

Tüm adayları tek tek görecek olan jüri üyeleri adayların podyum ve ekrana uygunluğuna bakarken gençlere ter döktürecekler. Elemeler sonrasında belirlenecek adaylar 2015 yılında gerçekleşecek büyük final de yarışmaya hak kazanacaklar.

Türkiye genelinde yapılacak seçmeler sonucun da ?Model Of Celebrity? yarışmasında seçilen gençler iş imkânları sağlanacak.

İletişim ve moda dünyasında yapılacak başarılı ve prestijli işlerde yarışma da seçilenlerin yerlerinin şimdiden hazır olduğunu belirten Banu Noyan, Özgür Aras ve Hakan Akkaya, kendine güvenen 16-25 yaş arası herkesi yarışmaya çağırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.